NUI

Prírodný vegánsky bio rúž Moana

Produkt skladom
37,90 €
  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 4. - 5. 4.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

NUI Cosmetics Natural Lipstick je vegánsky rúž bez konzervačných prísad, bez karmínu a syntetických farbív. Vytvára dlhotrvajúcu, intenzívnu a sýtou farbou a na perách vytvára hodvábne lesklý žiarivý finish.

Vďaka 100% prírodnému zloženiu ako je ricínový olej, kakaové maslo a kandelilový vosk má schopnosť regenerovať, vyživovať, chrániť pokožku a vyhladzovať jemné vrásky. Kombinácia kokosového, jojobového a avokádového oleja spoločne s mangovým maslom a brazílskym maslom cupuaçu vyživuje, hydratuje a chráni vaše pery pred vysušením. Extrakty bylín ako je tymián, oregano, rozmarín, vanilka a levanduľa majú ochranné protizápalové, antiseptické a antioxidačné vlastnosti, v produkte majú aj konzervačný účel.

> zloženie: 100% natural / 85% Organic / Vegan / Gluten Free
> obal: recyklovaný plastový obal
> trvanlivosť: spotrebujte do 12 mesiacov od otvorenia
> Cruelty Free: netestované na zvieratách
> pôvod: USA > pleť: pre všetky typy pleti

Zloženie:
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil *, Cocos Nucifera ( Coconut) Oil *, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax *, Glycerín * °, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax *, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed ) Seed Oil *, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter *, Persea Gratissima (Avocado) Oil *, Theobroma Grandiflorum (Cupuacu) Seed Butter *, Tocopherol (Vitamín E), Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil *, Ore ) Leaf Extract*, Hydrastis Canadensis(Goldenseal) Root Extract*, Thymus Vulgaris(Thyme) Extract, Lavandula Angustifolia(Lavender) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis(Rosemary) Leaf Extract*, Cinnamom *, Cinnamal**, Linalool,** Vanillin**, Limonene**, Geraniol**.
Môže obsahovať: Titanium Dioxide, CI 77499, CI 77491, CI 77492 (Iron Oxide), Mica.
* Certified Organic
** prirodzene sa vyskytujúce v EO
° získané z rastlín

Značka NUI
Katalógové číslo NUI_4322
Orgány a telo pleť, vlasy a nechty
Váha 4,5 g
O značke / NUI

Berlínska značka NUI ponúka luxusnú prírodnú kozmetiku, ktorá si zakladá na udržateľnosti, zodpovednosti a rešpekte.

Pôvod značky vychádza z vlastnej potreby zakladateľky, ktorá pre seba vyhľadávala kvalitnú vegánsku kozmetiku, ale na trhu našla len nevhodné výrobky.

Poslanie NUI je poskytovať kozmetickému priemyslu nové impulzy. Stanovuje jasné akcenty pre vedomú a udržateľnú budúcnosť, v ktorej sa cítime a vyzeráme lepšie ako kedykoľvek predtým.

Mohlo by sa vám páčiť

Organický balzam na pery INIKA ORGANIC
20,90 €
Organické sérum na pery INIKA ORGANIC
24,90 €