Batoh Memmo

Produkt nie je skladom.
159,50 €   –35 %
103,68 €
Produkt nie je skladom.

Papierový batoh MEMMO je unisex minimalistický kúsok, šetrný nielen k prírode ale aj k vašej chrbtici. Vhodný na každý deň do práce i na výlety. Je dlhodobo našim bestselerom, možno aj preto, že ak si ho raz vyskúšate, nebudete chcieť inú tašku.

Batoh možno prať ručne vo vlažnej vode pomocou jemného pracieho prášku. Nesušiť v sušičke! Batoh je ošetrený ochrannou voskovou vrstvou, takže je možné ho prežehliť teplou žehličkou, vďaka čomu sa zredukujú ohyby a udrží sa pôvodná farba batohu.

>dva bavlnené, nastaviteľné a odnímateľné popruhy
>podšívka z organickej bavlny
>dve veľké prepážky na notebook (14´) a knihy, tri malé vrecúška
>popruh do ruky z bavlny a kože
>mosadzné skoby, zips
>kožené detaily

Značka UASHMAMA
Katalógové číslo MEMMO_PSK
Farba piesková
Rozmer 33 cm × 43 cm × 10 cm
Poznámka Notebook 14 "
Materiál prateľný papier, organická bavlna, kožené detaily
koža: Koža je takmer nezničiteľný materiál, o ktorom môžeme s čistým svedomím povedať, že časté nosenie utvára jeho jedinečný charakter. Kvalitný kožený výrobok vydrží dlhé roky a bude svojmu majiteľovi slúžiť až do rozpadnutia. bavlna: Bavlna je priedušný materiál vhodný pre alergikov a ľudí s citlivou pokožkou, dobre odvádza pot a pri šetrnom zaobchádzaní má aj dlhú životnosť.
O značke / UASHMAMA

UASHMAMA® je rodinná firma z Toskánska, ktorá vyrába kabelky, tašky, batohy a iné doplnky z pevného a umývateľného papiera. S nápadom prišiel otec, ktorý sa celý život pohyboval v oblasti dizajnu a výroby štýlovej talianskej obuvi. Vďaka spojeniu ručnej výroby s modernou technológiou vytvoril pár prvých kúskov, ktoré skúsil predať v obchode svojej ženy. Ľudia si ich rýchlo obľúbili, a tak sa do výroby postupne zapojila celá rodina. Dnes rozosielajú svoje produkty, ktoré vyrábajú s láskou k rodine, tradíciám, ručnej a udržateľnej výrobe, do celého sveta. A pretože ide výhradne o ručnú výrobu, je každý kúsok jedinečný originál!

Mohlo by sa vám páčiť

Skladom, u vás už 2. 4.
Kånken Black FJÄLLRÄVEN
93,90 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Kånken Laptop 13" Ox Red FJÄLLRÄVEN
122,90 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Kånken Rainbow FJÄLLRÄVEN
93,90 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Kanken Rainbow Light Oak FJÄLLRÄVEN
93,90 €