Čelo postele Nova

586,90 €   –50 %
293,60 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Použité materiály: dvevotrieska, pena, plastové nožičky.

Obsahuje pružiny, ktoré sa vyznačujú pružnosťou, trvanlivosťou posedu a bezproblémovým používaním. Zároveň zaisťujú priedušnosť, a preto sú vhodné aj pre alergikov. Maximálna nosnosť je .

Hodnota Martindale je 6 0000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Poťah: Látka s jemnou a krásnou textúrou. Mäkká na dotyk. Jej trvanlivosť a vynikajúca pružnosť vám zaručene bude robiť radosť po dlhé roky. Látka skvele obopína nábytok a je odolná voči žmolkovaniu. .

Ak chcete svoj nábytok udržať v perfektnom stave, tak by ste nemali zabúdať na pravidelné odstraňovanie prachu a nečistôt. Jemným ťahom otriete nábytok čistou suchou handričkou a dbajte na to, aby ste nepoškodili povrch. Nepoužívajte produkty, ktoré nie sú určené na povrch vášho nábytku.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo HB_NOVA116_MASTER
Farba krémová
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 24 kg
Zľava 40-60%
Materiál drevo, preglejka, látka
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo. preglejka: Preglejka spravidla vzniká lepením viacerých tenkých vrstiev drevenej dyhy, ktorých vlákna sú spravidla usporiadané kolmo na seba. Vďaka tomu je jednou z najcharakteristickejších vlastností preglejok pevnosť a stabilita. V porovnaní s masívnym drevom sú však preglejky viac tvarovo stabilné a lepšie spracovateľné, pritom si však držia jeho pôvodné vlastnosti.
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

Čelo postele Dallas
Čelo postele Dallas
Varianty:216(200) × 14 × 120 cm
- 40 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Čelo postele Dallas COSMOPOLITAN DESIGN
414,54 € 690,90 €
Čelo postele Nj
Čelo postele Nj
Varianty:140 × 10 × 120 cm
- 40 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Čelo postele Nj COSMOPOLITAN DESIGN
323,94 € 539,90 €
- 15 %
Čelo postele Whitmore s mramorovým detailom ROWICO
902,62 € 1 061,90 €
- 15 %
Čelo postele Whitmore s mramorovým detailom ROWICO
902,62 € 1 061,90 €