Čelo postele Primevere

395,50 €   –20 %
316,40 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Použité materiály: dosky z drevotriesky, pena, plastové nožičky.

Martindale hodnota poťahu je 100 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Plyšová a luxusná zamatová poťahová látka s jemným leskom. Perfektná voľba pre elegantný dizajn nábytku. Má veľmi dobrú odolnosť proti oderu, čo výrazne znižuje riziko poškodenia. Materiál je na dotyk veľmi mäkký, skoro až hodvábny. Látka sa môže počas používania meniť. Tkaninu možno čistiť za mokra a žehliť pri nízkej teplote. Chemické čistenie je povolené.

Ak chcete svoj kúsok udržať v perfektnom stave, tak by ste nemali zabúdať na pravidelné odstraňovanie prachu a nečistôt. Jemným ťahom utrite čistou suchou utierkou dbajte na to, aby ste nepoškodili povrch.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo HB_PRIMEVERE21_MAS
Farba tmavomodrá
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 23 kg
Zľava do 20%
Materiál drevo, preglejka, látka
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo. preglejka: Preglejka spravidla vzniká lepením viacerých tenkých vrstiev drevenej dyhy, ktorých vlákna sú spravidla usporiadané kolmo na seba. Vďaka tomu je jednou z najcharakteristickejších vlastností preglejok pevnosť a stabilita. V porovnaní s masívnym drevom sú však preglejky viac tvarovo stabilné a lepšie spracovateľné, pritom si však držia jeho pôvodné vlastnosti.
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

Čelo postele Dallas
Čelo postele Dallas
Varianty:216(200) × 14 × 120 cm
- 40 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Čelo postele Dallas COSMOPOLITAN DESIGN
414,54 € 690,90 €
Čelo postele Nj
Čelo postele Nj
Varianty:140 × 10 × 120 cm
- 40 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Čelo postele Nj COSMOPOLITAN DESIGN
323,94 € 539,90 €
- 15 %
Čelo postele Whitmore s mramorovým detailom ROWICO
902,62 € 1 061,90 €
- 15 %
Čelo postele Whitmore s mramorovým detailom ROWICO
902,62 € 1 061,90 €