Valentínska #DIY výzva: 3 tipy na osobné darčeky

Valentínska #DIY výzva: 3 tipy na osobné darčeky

Pozvanie na večeru, bukréta červených ruží, bonboniéra s čokoládovými srdiečkami... Je presne toto tá šablónovitá verzia Valentína, ktorej sa chcete vyhnúť? Hľadáte niečo naozaj originálne? Darček, do ktorého môžete vložiť kus seba? Ak ste si odpovedali trikrát áno, odplatím vám to troma tipmi na láskyplné darčeky, aké budete musieť (viac menej) vyrobiť vlastnými rukami. A pozor! Mysleli sme na všetko – na darčeky pre neho aj pre ňu, na gestá veľké aj zdanlivo miniatúrne, na čerstvo aj dlho zamilovaných. Čo si na zoznam #couplegoals zaradíte vy?

Máte dlhú históriu?

Možno ste už tých spoločných Valentínov zažili päť. Alebo dokonca desať! A každým rokom sa horšie a horšie vymýšľa nejaký netuctový program a zaujímavý darček, že? Nezúfajte. Mysleli sme na to! Zrejme si ten pocit ešte pamätáte z Vianoc, kedy sa to fotodarčekmi len tak hemží – že je vlastne hrozne dojemné sa prehrabávať spoločnou minulosťou, vyberať, a tým pádom oživovať tie najkrajšie spomienky. Presne toto poďte na valentínsky piatok urobiť – ale nie každý sám ako prekvapenie, ale spolu! Či už vyberiete klasický fotoalbum alebo sa pustíte do scrapbookingu, garantujeme vám, že z toho bude príjemný večer vo dvojici. A ak nedržíte suchý február, fľaša bieleho či červeného vašej kreativite rozhodne neuškodí!

Pinterest

Chcete urobiť veľké gesto?

Ehm, tak tento darček zrejme sami vyrobiť nezvládnete. Ale nie je to žiadna hanba. Nie každý je zámočník. Takže! Ak sa chystáte navrhnúť milovanej žene (alebo milovanému mužovi) spoločné bývanie práve na sviatok všetkých zamilovaných, fandíme vám. Piatok štrnásteho by rozhodne mohol priniesť viac šťastia než piatok trinásteho! Každopádne, ak chcete, aby ponuka spolužitia pôsobila vážne, a nie unáhlene, poriadne to premyslite. Nechajte vyrobiť nový zväzok kľúčov! Ak sú pre neho, elegantná pánska kľúčenka iste urobí dojem. A ak má byť tou šťastnou ONA, čo takto jej rovno vypratať (veľký!) šuflík v kúpeľni a zaobstarať nejakú novú ošetrujúcu kozmetiku? Raz dva sa bude cítiť ako doma.

Vemzu a @orbitkey

Oslavujete na diaľku?

Nemôžete byť na Valentína spolu, ale nechcete 14. februára nechať bez povšimnutia? Alebo spolu randíte len krátko a nechcete tlačiť na pílu? Zabaľte svojej láske do školy (do práce, na služobnú cestu, na misiu, na školenia, alebo kam to musí neodkladne odísť) vlastnoručne ukuchtený obed s osobným odkazom! Keď tomu navyše dáte aj cool balenie, napríklad znovupoužiteľný desiatový šáčok, bude to mať pozitívny efekt nielen na planétu, ale aj na vašu lásku. Prečo? Pretože si na vás a na túto pozornosť spomenie zakaždým, keď z batoha alebo kabelky vytiahne domáci obed. Super, že?

@luckies