VEMZU × Sofian MEDJMEDJ – o váš happy outfit sa postará nový merch k singlu „No a co“

VEMZU × Sofian MEDJMEDJ – o váš happy outfit sa postará nový merch k singlu „No a co“

Kedy ste naposledy len tak nasadli do vlaku? Bez lístkov, bez potuchy o tom, kde a kedy vystúpite? Ak si nepamätáte, tak no stress. Sofian Medjmedj vás nakazí spontánnou náladou raz dva! Stačí si pustiť jeho aktuálne singel "No a co", ktorý si zaslúžil nielen videoklip, ale aj vlastné merch.

"Písnička je o volnosti, o bláznech, co nic neřešej. V tomhle tracku jsem se skvěle našel. Neplánovaný náhodný výlety, užívání si každýho momentu, neřešit, co bude pak. Doufám, že se vám písnička bude líbit a po jejím poslechu si uvědomíte, že svět fakt není zas tak zlej", láka na počúvanie Sofian, ktorý si rovno vypožičal pár úryvkov z textu. Skalný Sofianov fanclub samozrejme "No a co" už dobre pozná – nejaký ten piatok bol singel súčasťou koncertných setlistov a od januára úspešne brázdi aj vody YouTube.

Pieseň trefne otextoval Kristian Komedia, pričom v refréne zaznie kľúčové slovko "happy", ktoré dominuje aj spomínanému merchu. Tešiť sa môžete na čierno-červené tričká so zaujímavou grafikou – motýľ na potlači totiž nie je len tak hocijaký motýľ. Naopak ide o presnú kópiu tetovania, aké zdobí Sofianovu ľavú ruku. Je to teda fakt osobná záležitosť.

hlavný motiv merche

Farebnosť tričiek odkazuje späť na videoklip, pôsobivo zatemnený a intímne nasvietený do červena. Akokoľvek je song aj videoklip ladený do melancholických tónov, hlavným motívom je nestarnúci "carpe diem". Čiže stav, keď hodíme za hlavu starosti a len si užívame prítomnú chvíľu, momentálny pocit šťastia a slobody. A ten nepokazí ani nekompromisný vlakový sprievodca!

By @objektifprague