Drevená šatňová skriňa Dennis

805,50 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Třídveřová šatní skříň Dennis je skutečným úložným gigantem a je součástí serie Dennis z kolekce WOOOD. Vnitřek se skládá závěsné tyče s policí o délce 100 cm a z policové části se čtyřmi policemi s rozměry 53 cm. Dveře s dřevěnými klikami jsou zajištěny pevnými kovovými závěsy. Skříň je vyrobena z broušeného dřeva v betonově šedé nebo ocelové šedé barvě. Broušené dřevo má svůj specifický vzhled a nerovný povrch. Serie Dennis je k dispozicii ve dvou barvách: betonově šedé a ocelové šedé. Vyberte si jednu z barev nebo vytvořte kombinaci obou šedých barev. V sérii Dennis je také k dispozici: dvoudveřová skříň, postel, noční stolek, skříňka, stůl, zásuvková skříň, úložný box a nástěnná police. Tento produkt je dodáván v rozloženém stavu s jasným manuálem pro montáž. Skříň váží 96,6 kg.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 365543-BET
Farba šedá
Rozmer 202 × 158 × 55 cm
Poznámka krajina pôvodu: Holandsko
Váha 96,6 kg
Montáž Produkt vyžaduje ľahkú montáž
Zľava do 20%
Materiál borovicové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Šatník SONGMICS
45,52 € 56,90 €
Drevená skriňa Ties WOOOD
590,50 €
Drevená skrinka Gijs WOOOD
483,90 €