Dvojmiestna pohovka Nigella

970,90 €   –20 %
776,72 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 21. 6. - 25. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Pohovka Nigella je vyrobená z husto tkanej látky, ktorá je príjemná na dotyk a má jedinečnú štruktúru, ktorá zabraňuje absorpcii rozliatych tekutín. Látka je tiež veľmi odolná proti oderu, čo výrazne znižuje riziko jej poškodenia (zloženie: 100% polyester, test Martindale 70 000 - hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. pri pohovkách je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Materiál je pokrytý špeciálnou ochrannou vrstvou, ktorá účinne blokuje nečistoty. To umožňuje odstraňovať škvrny bez nutnosti použitia čistiacich prostriedkov.

Použité materiály: štruktúrovaný poťah, masívne borovicové drevo, čalúnická lepenka, drevotrieska, kovové nožičky.

Celkové rozmery – dĺžka 145 × šírka 79 × výška 79 cm, výška sedadla od podlahy – 43 cm, hĺbka sedadla – 54/74 cm.

Výplň sedadla a operadla: polyuretánová pena 30 kg/m³, silikón.

Maximálna nosnosť: 200 kg.

Pohovku odporúčame čistiť mäkkou kefou. Vyvarujte sa silného trenia alebo náhlych prudkých pohybov na povrchu látky. Nečistite vysávačom. Nepoužívajte čistiace prostriedky, ktoré nie sú určené pre daný typ materiálu. Na čistenie mokrých alebo mastných škvŕn použite papierovú utierku a následne navlhčenú mäkkú špongiu, ktorá škvrnu rýchlo absorbuje. Následne môžete pristúpiť k odstráneniu škvrny pomocou neutrálneho čistiaceho prostriedku a vody. Nikdy nesušte fénom, žehličkou, či iným agresívnym tepelným zdrojom. Nábytok udržujte v dostatočnej vzdialenosti od vykurovacieho zariadenia (cca 60 cm). Nečistite agresívnymi čistiacimi prostriedkami na báze bielidiel a amoniaku. Na predĺženie životnosti tkaniny odporúčame chrániť povrch pred domácimi zvieratami.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_2S_108_F1_NIGEL2
Farba Pink
Rozmer 145 × 79 × 79 cm
Váha 38 kg
Zľava do 20%
Materiál Poťah: 100% polyester / Rám: borovicové drevo, drevotrieska, kov
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
810,45 € 900,50 €
- 10 %
Rozkladacia pohovka Malling ACTONA
738,45 € 820,50 €
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €