Hydratačný krém Age Repair

Produkt nie je skladom.
107,50 €
Produkt nie je skladom.

Intenzívne hydratačný krém proti starnutiu pleti, ktorý omladzuje a obnovuje pružnosť a vitalitu pleti vďaka pokročilým vyhladzujúcim proteínom Phyto Peptide, rastlinnému kolagénu a bioaktívnym rastlinným látkam bohatým na antioxidanty, ktoré pôsobia proti vráskam, stareckým škvrnám a úbytku elastínu. Pleť je pevnejšia, jasnejšia, s menej viditeľnými vráskami a hydratovanejšia. Mladistvo žairi.

POUŽITIE
Po vyčistení pleti a nanesení séra aplikujte hladkými pohybmi smerom hore a von, postupujte od stredu tváre, a nezabúdajte ani na krk a dekolt. Pre lepšie vstrebanie produktu a maximálnu hydratáciu jemne vtláčajte do pokožky. Používajte ráno alebo večer. Vhodné pre suché typy pleti alebo pre pleť, ktorá potrebuje mimoriadne bohatú hydratačnú starostlivosť proti starnutiu. Následne použite preferovaný opaľovací krém.

ZLOŽENIE
Aqua/Water/Eau, Camellia Oleifera Seed Oil, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (*Plant/Plante), Dicaprylyl Ether (*Plant/Plante), Glycerin (*Plant/Plante), Sorbitan Olivate (*Plant/Plante), Magnesium Sulfate, Khaya Senegalensis Bark Extract, Maltodextrin, Oligopeptide-1 (Phyto-Peptide) (*Plant/Plante), Saccharide Isomerate (*Plant/Plante), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sodium Stearoyl Glutamate (*Plant/Plante), Camellia Sinensis (White Tea/Thé Blanc) Extract, Tocopherol (Vitamin E/Vitamine E) (*Plant/Plante), Sodium Phytate (*Plant/Plante), Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Sodium Hyaluronate (*Plant/Plante), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Carum Petroselinum (Parsley) Seed Oil. (*Plant Derived/Dérivé des Plantes).

Značka GROWN ALCHEMIST
Katalógové číslo 86GRA0385
Typ pokožky zralá
Kedy používať na den i na noc
Účinok hydratace / zpevnění
Objem 40 ml
O značke / GROWN ALCHEMIST

Austrálska značka Grown Alchemist bola v roku 2008 založená bratmi Kestonom a Jeremym Muijs. Jej filozofia je založená na pochopení princípu bunkovej obnovy a metabolizmu živín pokožky a vlasov. Zameriava sa predovšetkým na anti-aging produkty, ktoré sú vyrobené pomocou prírodných technológií úplne bez chemických aditív. Vedecky inovatívne receptúry sú schopné ovplyvniť spôsob, akým sa telo obnovuje a pomáhajú tiež regulovať proces starnutia. Tajomstvo mimoriadnej účinnosti tkvie v prírodných antioxidantoch a látkach, ako sú peptidy, kyselina hyalurónová, kolagén alebo elastíny. V produktovom portfóliu značky sa okrem starostlivosti o pleť nachádzajú aj produkty v kategórii starostlivosti o telo a vlasy, medzi ktoré patria vyživujúce kondicionéry a šampóny alebo stylingové produkty pre ženy aj mužov.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Nové
Omladzujúci krém na krk a dekolt Décolleté Sculpture DAFNA'S PERSONAL SKINCARE
95,50 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Hydratačný krém Diem na vodnej báze s vitamínom C ANTIPODES
42,90 €
- 50 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Guasha Ruženín VEMZU SELF-CARE
5,75 € 11,50 €