Jedálenská stolička Foppe

114,90 €
(produkt možno kúpiť len v sade po 4 ks)

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdajne po celej SR

Jedálenská stolička Foppe je z outdoorovej kolekcie holandskej interiérovej značky WOOOD. Pohodlné sedadlo má tvar vane a poskytuje vám bezpečné sedenie. Kovové nohy sú chránené pred vetrom a počasím matným čiernym práškovým lakom. Tenký dizajn rámu nôh dodáva Foppe vzdušný vzhľad. Chráňte nábytok pred dažďom, nocou a zimou pomocou plastovej fólie alebo ochranného krytu. Ak je to možné, je lepšie mať nábytok na zimu vo vnútri.

Položky z polypropylénu v kolekciách Woood sú veľmi pevné, ľahké a vhodné pre vnútorné aj vonkajšie použitie. Plastový typ je extrémne pevný a dá sa ľahko vytvarovať do požadovaného dizajnu a farbiť do akéhokoľvek štýlového odtieňa. Keď je výrobok z PP plne pripravený na použitie, je extrémne pevný a odolný (takmer) všetkým poveternostným podmienkam vďaka svojej odolnosti voči vlhkosti.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 373933-M
Farba Mist
Rozmer 80 × 53 × 55 cm
Poznámka Vyžaduje montáž
Váha 21 kg
Zľava do 20%
Materiál polypropylén / kov
plast: Plast je ľahký a praktický materiál preslávený pre svoju ohybnosť, pružnosť a poddajnosť. Zároveň sú plasty odolné voči biologickým činiteľom, ako sú baktérie, plesne, huby, hmyz alebo hlodavce.
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Vonkajšie jedálenská stolička Amaya BAZAR BIZAR
562,41 € 624,90 €
- 10 %
Vonkajšie stolička Gilimanuk BAZAR BIZAR
1 799,91 € 1 999,90 €
- 10 %
Vonkajšie jedálenská stolička Arigato BAZAR BIZAR
562,41 € 624,90 €
- 10 %
Vonkajšie jedálenská stolička Matita BAZAR BIZAR
517,41 € 574,90 €