Kancelárske kreslo

288,90 €   –10 %
260,01 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 15. 5. - 17. 5.

  • Výdajne po celej SR

Rôzne uhly naklonenia: Chcete pracovať sústredene, odpočívať alebo si zdriemnuť? Nastavte uhol sklonu operadla na 95°, 115° alebo 130° presne podľa vašej potreby.
Ergonomický vankúš: táto kancelárska stolička je vybavená vysoko elastickým vankúšom v tvare písmena U, ktorý poskytuje pohodlné prispôsobenie pre stehná a boky. Priedušná sieťovaná chrbtová opierka a hlavová opierka navyše uľahčujú dlhé sedenie.
Nepotrebujete bedrový vankúš: pretože táto počítačová stolička má polstrovanú bedrovú opierku, ktorá je nielen výškovo nastaviteľná o 6 cm, ale je možné ju tiež nastaviť o 2 cm do strany.
Čo je ešte nastaviteľné? Výška sedadla, podrúčky a uhol širokej opierky hlavy. Upravte stoličku podľa potreby, aby ste našli pohodlnú polohu pri sedení.

Značka SONGMICS
Katalógové číslo OBN063B01
Farba čierna
Rozmer 68 × 66 × (114-123,5) cm
Váha 18,9 kg
Zľava do 20%
Materiál sieťovina / plast / oceľ
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Nové
Nové
Nové