Koberec Sweep

150,50 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdajne po celej SR

Koberec Sweep z kolekcie holandskej značky BePureHome je mäkký a príjemný na dotyk. Dodá vašim nohám hrejivú atmosféru a je dobrým základom pre každú miestnosť. Koberec Sweep je vyrobený z kombinovanej tkaniny (80 % viskózy a 20 % bavlny). Spodná strana koberca Sweep je vyrobená z bavlny, ktorá nie je priedušná. Preto sa neodporúča umiestňovať koberce na podlahy s podlahovým vykurovaním.

Značka BEPUREHOME
Katalógové číslo 801121-P
Farba Petrol
Rozmer 170 × 240 cm
Poznámka vyrobené v Indii
Zľava do 20%
Materiál 80% viskóza, 20% bavlna
bavlna: Bavlna je priedušný materiál vhodný pre alergikov a ľudí s citlivou pokožkou, dobre odvádza pot a pri šetrnom zaobchádzaní má aj dlhú životnosť. viskóza: Viskóza je veľmi príjemná na nosenie, nevyžaduje špeciálnu starostlivosť a je dostupná v množstve farebných prevedení. Viskóza je poloumelé vlákno, ktoré sa vyrába trochu podobne ako niektoré syntetické vlákna, avšak z rastlinnej suroviny – z celulózy.
O značke / BEPUREHOME

Elegantný a útulný domov je snom každého z nás. Štýlový nábytok, nápadité doplnky, mäkké prehozy a voňavé sviečky robia domov tým pravým miestom pre život. Holandská značka BEPUREHOME má v tomto ohľade čo ponúknuť. Ich minimalistický štýl, hra s tvarmi a materiálmi a kvalitné prevedenie dodajú všetkým domovom ten pravý jedinečný vzhľad.

Mohlo by sa vám páčiť

Koberec Cloud BROSTE COPENHAGEN
199,50 €
- 20 %
Koberec Caris BLOOMINGVILLE
129,52 € 161,90 €
Koberec Eric WOOOD
218,90 €
- 20 %
Koberec Mellow HÜBSCH
131,92 € 164,90 €