Konferenčný stolík Mesa

Produkt skladom
86,50 €

Dostupné varianty

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 26. 4. - 30. 4.

  • Výdajne po celej SR

Hľadáte všestranný príručný stôl? Vaše hľadanie môžete ukonči't! Kolekcia Mesa od holandskej interiérovej značky WOOOD vám ponúka dokonalé riešenie. Stolík Mesa je k dispozícii vo viacerých veľkostiach a farebných prevedeniach, takže vždy nájdete presne to čo hľadáte!

Doska stola Mesa je vyrobená zo silnej MDF dosky, zatiaľ čo nohy sú vyrobené z borovicového dreva. Borovicový nábytok v kolekciách značky WOOOD má certifikát FSC a má rôzne typy povrchových úprav. Napríklad pieskovaná borovica je veľmi hladká a upravená a brúsená borovica je zas známa svojou charakteristickou starožitnou textúrou a zvetraným vzhľadom. Pre ešte robustnejší vzhľad je borovicové drevo pásovo rezané. Borovica sa vyznačuje svetložltou farbou a viditeľnou kresbou pripomínajúcu plamene.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 375431-AB
Farba Antique Beige
Rozmer ø 60 × 34 cm
Zľava 40-60%
Materiál MDF / jaseňové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
- 10 %
Vonkajšie barový stôl Fusuma BAZAR BIZAR
899,91 € 999,90 €
Konferenčný stolík Fusuma
Konferenčný stolík Fusuma
Varianty:50 × 50 × 35 cm
- 10 %
Konferenčný stolík Fusuma BAZAR BIZAR
449,91 € 499,90 €
- 10 %
Skladací stôl Rhodes BAZAR BIZAR
269,91 € 299,90 €