Konferenčný stolík Orsay

Produkt skladom
233,90 €   –35 %
152,04 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 23. 4. - 25. 4.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Časti konštrukcie: MDF doska, dubová dyha, oceľový rám.

.

 

Aby bol nábytok v perfektnom stave, je potrebné pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Utierajte čistou a suchou handričkou a dajte pozor, aby ste nepoškodili povrch. Nepoužívajte výrobky, ktoré nie sú určené pre tento typ povrchu. V prípade tekutých alebo mastných škvŕn používajte primárne handričku navlhčenú horúcou alebo mydlovou vodou. Pre zachovanie farby by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka, a mali by ste sa vyhnúť priamemu slnečnému žiareniu, aby sa zabránilo vyblednutiu farieb.

Nepoužívajte žiadne abrazívne prostriedky (bielidlo, čpavok atď.), ktoré by mohli poškodiť váš nábytok.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali u dodávateľa, pretože bude produkt vyrábať špecificky pre vás, nevznikne mu teda situácia, že mu budú už vyrobené kúsky zbytočne na sklade nepredané, teda zero waste, ktorý podporujeme. Bohužiaľ s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka INTÉRIEURS 86
Katalógové číslo INT_TAB_43_ORSAY1
Rozmer 43 × 43 × 50 cm
Farba Natural Oak Veneer
Váha 3,5 kg
Zľava 20-40%
Materiál MDF doska, dubová dýha, oceľový rám
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu. drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / INTÉRIEURS 86

Dizajnované pre elegantný a moderný domov. Intérieurs 86 stelesňuje francúzsku rafinovanosť. Ak ste obdivovateľom Hausmanna, slávneho francúzskeho architekta, tak vás high-end pohovky, kreslá a otomany tejto značky určite nenechajú chladnými. Starostlivo selektovanými nóbl materiálmi v kombinácii s rafinovanými krivkami a precíznym spracovaním dizajnéri dosiahli naozaj luxusné výsledky. Pocíťte atmosféru sofistikovaných parížskych apartmánov aj u vás doma.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Vonkajšie barový stôl Fusuma BAZAR BIZAR
899,91 € 999,90 €
Konferenčný stolík Fusuma
Konferenčný stolík Fusuma
Varianty:50 × 50 × 35 cm
- 10 %
Konferenčný stolík Fusuma BAZAR BIZAR
449,91 € 499,90 €
- 10 %
Skladací stôl Rhodes BAZAR BIZAR
269,91 € 299,90 €
- 10 %
Sada 2 ks – Skladací stôl BAZAR BIZAR
1 124,91 € 1 249,90 €