Konferenčný stolík Sasha

Produkt skladom
32,90 €   –50 %
16,45 €

Dostupné varianty

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 24. 4. - 26. 4.

  • Výdajne po celej SR

Úspešné konferenčné stolíky Sasha holandskej interiérovej značky WOOOD sú rozpoznateľné vďaka ich štýlového dizajnu. Zvýšený okraj zaisťuje hravý efekt a bezpečnosť vášho pohára. Séria Sasha je rozpoznateľná podľa jeho nadčasového dizajnu, trendy farieb a širokej škály formátov.

Stolová doska stolíku Sasha je vyrobená z pevnej MDF dosky, zatiaľ čo nohy sú vyrobené z jaseňového dreva. Jaseň je mierne mäkké drevo s rovnou kresbou. Rovná kresba zabezpečuje, že jaseňové drevo sa dá dobre ohýbať, vďaka čomu je veľmi vhodné pre nábytkársky priemysel. Ošetrené jaseňové drevo je pevné a odolné, ale neupravené jaseňové drevo môže vykazovať veľa pohybu a rýchlo žltnúť. Pieskovanie dodáva jaseňovémi drevu elegantný a hladký vzhľad, zatiaľ čo brúsenie mu zas dodáva osobitý charakter. Jaseň rezaný pásovou pílou má veľmi robustný a drsný vzhľad.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 375426-MB
Farba Military Brown
Rozmer ø 41 × 43 cm
Materiál MDF / jaseňové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
- 10 %
Vonkajšie barový stôl Fusuma BAZAR BIZAR
899,91 € 999,90 €
Konferenčný stolík Fusuma
Konferenčný stolík Fusuma
Varianty:50 × 50 × 35 cm
- 10 %
Konferenčný stolík Fusuma BAZAR BIZAR
449,91 € 499,90 €
- 10 %
Skladací stôl Rhodes BAZAR BIZAR
269,91 € 299,90 €