Kôš na bielizeň

Produkt nie je skladom.
32,90 €   –10 %
29,61 €
Produkt nie je skladom.
Nevyhnutný doplnok: tento kôš na bielizeň s vekom vyrobeným z ľanovej tkaniny ponúka 85l priestoru na skrytie špinavého oblečenia a udržanie vášho domova v dokonalom poriadku.
Uľahčite si deň prania: nie je potrebné nosiť náruč oblečenia do práčky; jednoducho vyberte vložku zaistenú suchými zipsami z koša a máte hotovo.
Pevné prevedenie: pevná konštrukcia z dreva a vystužená bavlnená vložka umožní tomuto košu na bielizeň poňať až 20 kg, pričom zostane odolný a krásny aj v nadchádzajúcich rokoch.
Malé detaily, veľký dosah: kôš na bielizeň je možné zostaviť v priebehu niekoľkých sekúnd a zložiť naplocho pre uskladnenie, keď sa nepoužíva; postranné madlá sú naozaj pomocníkom, ak potrebujete kôš premiestniť.

Značka SONGMICS
Katalógové číslo LCB01G
Farba šedá
Rozmer 36 × 36 × 66 cm
Váha 3,45 kg
Zľava do 20%
Materiál látka Linenette / MDF
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Kôš na bielizeň VASAGLE
89,90 €
Nové
Kôš na bielizeň VASAGLE
65,90 €
- 15 %
Bielizňový kôš Pomalý HOUSE NORDIC
51,43 € 60,50 €
- 15 %
Kôš na bielizeň Noto HOUSE NORDIC
27,97 € 32,90 €