Kozmetický kufrík na kolieskach

Produkt nie je skladom.
172,90 €   –10 %
155,61 €
Produkt nie je skladom.

Kufor s objemom 40 l je rozdelený do 3 úrovní: v hornej úrovni je možné ľahko rozložiť 4 priehradky s výsuvmi, do ktorých je možné uložiť drobné predmety, ako sú očné tiene, rúž atď. Prostredná úroveň je špeciálne navrhnutá pre väčšie predmety, ako sú kulmy, fény, malé UV lampy na nechty atď. Spodná zásuvka sa ľahko otvára a zatvára, čo zabezpečuje pohodlný prístup k uloženým veciam. Tiché kolieska sú otočné o 360° a v prípade potreby ich možno odňať. Šesťhranná teleskopická rukoväť s háčikom a slučkou je dostatočne robustná a odolná proti nárazom. Zakrivená rukoväť z plastu ABS sa dobre drží. Kufrík je tiež vybavený bezpečnostnými zámkami - 2 horné zámky zaistia bezpečie vašich osobných vecí.

Značka SONGMICS
Katalógové číslo JHZ06B
Zľava do 20%
Farba Black
Rozmer 80 × 35 × 25 cm
Váha 6,6 kg
Materiál hliník / MDF
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu.
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!