Kreslo Exotic

Produkt skladom
409,50 €   –50 %
204,75 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 26. 4. - 30. 4.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Poťah je vyrobený z umelého vlákna imitujúceho zamat s jemným leskom. Je to výborná voľba pre miestnosť v elegantnom dizajne. Kreslo má veľmi dobrú odolnosť proti oderu, čo zabraňuje zbytočnému poškodeniu. Martindale hodnota 50 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu). Materiál je na dotyk veľmi mäkký, skoro až hodvábny.

Použitý materiál: rám je z masívneho borovicového dreva, dosky sú z drevotriesky, nožičky sú z bukového dreva.

Ak chcete svoj kúsok udržať v perfektnom stave, tak by ste nemali zabúdať na pravidelné odstraňovanie prachu a nečistôt. Jemným ťahom utrite čistou suchou handričkou a dbajte na to, aby ste nepoškodili povrch. V prípade odolných škvŕn použite teplú mydlovú vodu.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_CH_F3_51_EXOTIC1
Farba béžová
Rozmer 55 × 62 × 85 cm
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 7 kg
Materiál textil, drevo
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

Kreslo Houston BEPUREHOME
644,90 €
- 20 %
Variabilné kreslo Buckle-Up – Natural KARUP DESIGN
359,60 € 449,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 26. 4.
Zamatové kreslo Elio MILO CASA
414,10 € 752,90 €