Kreslo Neptune

1 206,50 €   –52 %
580,31 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Plyšová a luxusná zamatová poťahová látka s jemným leskom. Perfektná voľba pre elegantný design nábytku. Má veľmi dobrú odolnosť proti oderu, čo výrazne znižuje riziko jeho poškodenia. Materiál je extrémne mäkký, hodvábny na dotyk. Vďaka dlhšiemu vlasu sa látka môže počas používania meniť. Tkaninu je možné čistiť za mokra a žehliť pri nízkej teplote. Povolené je aj chemické čistenie.

Celé kreslo sa odporúča čistiť mäkkou kefkou. Vyhnite sa silnému treniu alebo náhlym prudkým pohybom. Nepoužívajte vysávač.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, pretože bude produkt vyrábať špecificky pre vás, nevznikne mu tak situácia, že budú už vyrobené kusy zbytočne na sklade nepredané, teda zero waste, ktorý podporujeme. Bohužiaľ s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis ukaj.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo W_ARM_2_F1_NP2
Farba Grey
Rozmer 85 × 79 × 76 cm
Poznámka Vyrobené v Európe
Váha 30 kg
Zľava 40-60%
Materiál Rám: borovica, drevovláknité dosky, preglejka, kov / Tkanina: 100% zamat
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

Kreslo Houston BEPUREHOME
644,90 €
- 20 %
Variabilné kreslo Buckle-Up – Natural KARUP DESIGN
359,60 € 449,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 23. 4.
Zamatové kreslo Elio MILO CASA
414,10 € 752,90 €