Kreslo Sara

287,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdajne po celej SR

Drobná, nenápadne krásna a priateľská. Séria Sara z kolekcie holandskej značky interiérového dizajnu WOOOD pozostáva z rôznych druhov sedacieho nábytku a veľkého výberu ako základných tak aj trendy farieb. Jemne zaoblené kraje v kombinácii s pohodlným čalúnením sú istotou, že Sara upúta pozornosť v každom interiéri! Vysoké drevené nohy dodávajú kreslu dizajnový nádych, vďaka čomu Sara ľahko zapadne do akéhokoľvek obytného priestoru. Ktorú Saru si zoberiete domov vy?

Sara je vyrobená z kombinácie tvrdého dreva s certifikátom FSC a MDF dosiek. Sedák je vyplnený VP35 penou a operadlo zas obsahuje penu VP21, ktorá poskytuje naozaj pevný komfort sedenia. Penové sedadlo drží tvar pomocou pevných elastických pásov. Nohy sú vyrobené z brezového dreva.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 375690-WL
Farba teplá lila
Rozmer 71 × 59 × 70 cm
Zľava do 20%
Materiál 100 % polyester
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

Kreslo Houston BEPUREHOME
644,90 €
- 10 %
Variabilné kreslo Buckle-Up – Natural KARUP DESIGN
404,55 € 449,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Zamatové kreslo Elio MILO CASA
414,10 € 752,90 €