LEGO drevený stojan na knihy

133,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Drevený stojan na knihy LEGO 1x6 je vyrobený z dubového dreva s certifikátom FSC, ošetreného špeciálnym mydlom. LEGO motív dodáva stojanu na knihy hravý nádych a je ideálny na usporiadanie kníh a drobností.

Maximálne zaťaženie 10 kg.

Každý stojan na knihy je ručne zostavený z masívneho červeného duba. U tohto organického materiálu sa môžu vyskytnúť odchýlky v štruktúre a farbe dreva, takže každý výrobok je jedinečný.

Vyberte si medzi dubom ošetreným mydlom alebo tmavo moreným dubom. Obe úpravy zvýrazňujú prirodzenú štruktúru dreva a zachovávajú jedinečnosť každého výrobku.

Značka LEGO
Katalógové číslo 41120900
Farba béžová
Rozmer 48 × 11 × 7 cm
Materiál dub
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / LEGO

Legendárne kocky LEGO si od roku 1949 získali obľubu medzi deťmi aj dospelými. Otec a syn Ole a Godtfred Christiansenovci za uvedenie svojej prvej stavebnice zožali veľký úspech. Odvtedy sa LEGO stalo kultovou značkou. Ikonický tvar kociek a figúrok dnes plní úlohu nielen detskej hračky, ale v rôznych podobách aj pôsobí ako dekorácia či iné príslušenstvo do domácnosti. Jedným z príkladov je drevená kolekcia LEGO Wooden Storage vyrobená z dubového dreva.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Police Beja HOUSE NORDIC
189,13 €
Nové
Police Feira HOUSE NORDIC
201,88 €
Nové
Police Chiba HOUSE NORDIC
125,38 €
Nové
Police Chiba HOUSE NORDIC
167,88 €