Manžetové gombíky Falcon – antracit

Produkt nie je skladom.
84,90 €
Produkt nie je skladom.

Čím lepším podtrhnúť váš štýl než originálnymi manžetovými gombíkmi z českej dielne Gravelli. Tým, že sú vyrobené z betónu, sú vždy naprosto unikátne a nemusíte sa báť, že ich akokoľvek poškodíte. Dajte betónu šancu a nechá vás zaručene vyniknúť.

Značka GRAVELLI JEWELLERY
Katalógové číslo G00112_1
Farba čierna
Poznámka česká ručná výroba
Materiál betón / chirurgická oceľ
betón: Betón už dávno nie je len obyčajný nástroj brutalizmu využívaný k stavbe budov, stal sa z neho obľúbený bytový a doplnkový materiál, ktorý má svoj osobitý charakter, vzhľad a tú správnu váhu, vďaka ktorej ho len tak nerozbijete. chirurgická oceľ: Chirurgická oceľ je zliatina kovov (zmes) železa, uhlíka a chrómu. Pridanie chrómu robí z ocele jasnú, lesklú, a vysoko odolnú nehrdzavejúcu oceľ. Hoci je chirurgická oceľ extrémne odolná, je to tiež relatívne ľahký kov.
O značke / GRAVELLI JEWELLERY

Dizajnované a vyrobené v Českej republike. Gravelli sa svojou bohatou kolekciou šperkov rozhodlo boriť mýty o tom, že je betón chladný a robustný. Betón predstavujú verejnosti ako praktický a veľmi estetický materiál s výnimočnými vlastnosťami a charakterom. Tým dizajnérov, na čele s talentovaným Tomášom Vackom, vytvoril šperky, ktoré sú jemné, minimalistické a sofistikované zároveň. Každý jeden kúsok kolekcie je s najväčšou precíznosťou ručne vyrobený v pražskej dielni remeselníkmi, ktorý majú svoje remeslo fakt v malíčku.

Mohlo by sa vám páčiť

Skladom, u vás už 2. 4.
Manžetové gombíky Falcon Wood – antracit GRAVELLI JEWELLERY
119,90 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Manžetové gombíky Aim – svetlošedá GRAVELLI JEWELLERY
96,90 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Manžetové gombíky Beads – svetlošedá GRAVELLI JEWELLERY
84,90 €