Náhrdelník Split – svetlošedý – chirurgická oceľ

Produkt nie je skladom.
150,90 €
Produkt nie je skladom.

Motívom náhrdelníka SPLIT je prasklina v betóne. Vyrobený je z chirurgickej ocele a antracitovo čierneho alebo šedého betónu, ktorý skvelo vynikne aj v kombinácii s ružovým alebo žltým pozlátením.

Kolekcia SPLIT je zastúpená naprieč pánskymi aj dámskymi šperkami, záleží len na vás, či si pre seba alebo pre partnera vyberiete hodiaci sa náramok, náhrdelník alebo náušnice.

Značka GRAVELLI JEWELLERY
Katalógové číslo GJPMSG102UN
Farba šedá, strieborná
Rozmer 5,5 × 2,5 cm
Poznámka česká ručná výroba / súčasťou je elegantná retiazka s dĺžkou 75 cm
Váha 29 g
Materiál betón / chirurgická oceľ
betón: Betón už dávno nie je len obyčajný nástroj brutalizmu využívaný k stavbe budov, stal sa z neho obľúbený bytový a doplnkový materiál, ktorý má svoj osobitý charakter, vzhľad a tú správnu váhu, vďaka ktorej ho len tak nerozbijete. chirurgická oceľ: Chirurgická oceľ je zliatina kovov (zmes) železa, uhlíka a chrómu. Pridanie chrómu robí z ocele jasnú, lesklú, a vysoko odolnú nehrdzavejúcu oceľ. Hoci je chirurgická oceľ extrémne odolná, je to tiež relatívne ľahký kov.
O značke / GRAVELLI JEWELLERY

Dizajnované a vyrobené v Českej republike. Gravelli sa svojou bohatou kolekciou šperkov rozhodlo boriť mýty o tom, že je betón chladný a robustný. Betón predstavujú verejnosti ako praktický a veľmi estetický materiál s výnimočnými vlastnosťami a charakterom. Tým dizajnérov, na čele s talentovaným Tomášom Vackom, vytvoril šperky, ktoré sú jemné, minimalistické a sofistikované zároveň. Každý jeden kúsok kolekcie je s najväčšou precíznosťou ručne vyrobený v pražskej dielni remeselníkmi, ktorý majú svoje remeslo fakt v malíčku.

Mohlo by sa vám páčiť

Skladom, u vás už 2. 4.
Čierny náramok Unity – svetlošedý – striebro GRAVELLI JEWELLERY
197,50 €
Skladom, u vás už 2. 4.
Čierny náramok Unity Double – svetlošedý – zlato GRAVELLI JEWELLERY
255,50 €