Sada 3 ks – Nástenná polica THIS & THAT

220,90 €   –20 %
176,72 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdajne po celej SR

Dekoratívna súprava stojanov na víno na stenu v rustikálnom továrenskom dizajne je atraktívnym riešením na uskladnenie fliaš. Vizuálne súprava stojana na fľaše v industriálnom štýle presvedčí jasnými líniami a robustným kovovým rámom zo starožitného čierneho kovu. Okrem toho súprava boduje vysokou funkčnosťou, pretože ponúka úložný priestor aj v tom najmenšom priestore. Do zásobníka na víno možno uložiť štyri fľaše a šesť pohárov. Súprava nástenných políc ponúka individuálny celkový vzhľad a možnosť prezentovať ušľachtilé fľaše vína trochu iným spôsobom. Či už v kuchyni, jedálni alebo obývačke - táto policová súprava sa určite stane pútačom pozornosti.

Značka SIT MÖBEL
Katalógové číslo SM_01053-45
Farba starožitná čierna
Rozmer 35 × 15 × 35 cm
Váha 6,7 kg
Zľava do 20%
Materiál kov
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu.
O značke / SIT MÖBEL

Nábytkárska značka Sit-Möbel začala r. 1986 v západnom Nemecku a spočiatku sa špecializovala na stoličky, z čoho je odvodený jej názov. Dnes je pre Sit-Möbel charakteristické hlavne časté použitie masívneho dreva, zároveň však nemecký prísny dôraz na ekológiu. Zároveň ich tradícia, kvalita spracovania, unikátnosť a originalita sú objektívne veľmi nadštandardné. Či už preferujete manhattanský štýl, exotiku ala Bali, scandi Kodaň alebo prípadne mix týchto štýlov, ako náš obľúbený scandi-boho, veríme, že ukoristíte kúsky, ktoré budú hero produktom vášho celého interiéru.

Mohlo by sa vám páčiť

- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Držiak na kuchynské utierky Kiosk HÜBSCH
52,20 € 94,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Stojan na kuchynské utierky Wave HÜBSCH
22,28 € 40,50 €
- 20 %
Stojan na víno VASAGLE VASAGLE
99,92 € 124,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Nástěnná polička Open Grid – medená PRESENT TIME
21,73 € 39,50 €