Nočný stolík Pampas

309,50 €   –20 %
247,60 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Časti konštrukcie: masívny rám z borovicového dreva, drevotrieskové dosky, preglejka, prírodné dubové nohy.

.

Aby bol nábytok v perfektnom stave, je potrebné pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Utierajte čistou a suchou handričkou a dajte pozor, aby ste nepoškodili povrch. Nepoužívajte výrobky, ktoré nie sú určené pre tento typ povrchu. V prípade tekutých alebo mastných škvŕn používajte primárne handričku navlhčenú horúcou alebo mydlovou vodou. Pre zachovanie farby by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka, a mali by ste sa vyhnúť priamemu slnečnému žiareniu, aby sa zabránilo vyblednutiu farieb.

Nepoužívajte žiadne abrazívne prostriedky (bielidlo, čpavok atď.), ktoré by mohli poškodiť váš nábytok.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali u dodávateľa, pretože bude produkt vyrábať špecificky pre vás, nevznikne mu teda situácia, že mu budú už vyrobené kúsky zbytočne na sklade nepredané, teda zero waste, ktorý podporujeme. Bohužiaľ s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_NS_2D_PAMPAS1
Farba Natural Oak And White
Rozmer 45 × 35 × 51,5 cm
Váha 10 kg
Zľava do 20%
Materiál borovicové drevo, drevotrieskové dosky, preglejka, dubové nohy
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

- 25 %
Nočný stolík 7152 s mramorovým vzhľadom ANGEL CERDÁ
697,43 € 929,90 €
- 15 %
Nočný stolík Parma HOUSE NORDIC
58,57 € 68,90 €
- 15 %
Nočný stolík so zásuvkou Vita HOUSE NORDIC
78,63 € 92,50 €
- 15 %
Nočný stolík Parma HOUSE NORDIC
46,33 € 54,50 €