Očné sérum Precious Gold

Produkt nie je skladom.
68,90 €
Produkt nie je skladom.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Očné sérum s obsahom kaviáru a zlata

VRCHOL VEDY A LUXUSU
Precious Gold Eye sérum, navrhnuté tak, aby podčiarklo prirodzenú krásu, zlepšilo tón pleti a obnovilo jej žiarivý lesk, je najzaujímavejším objavom v oblasti starostlivosti o pleť v tomto storočí. Vrchol vedy a luxusu! Toto luxusné viacúčelové sérum nielen hydratuje pokožku a zanecháva pleť revitalizovanú, ale taktiež sa zameriava na sedem najčastejších známok starnutia. Precious Gold Sérum sľubuje rýchlu a veľkolepú redukciu hlbokých vrások!

VÝKONNÉ A JEDINEČNÉ ZLOŽENIE
> 24k zlato: silný prírodný protivráskový účinok. Stimuluje regeneráciu buniek a zmierňuje tvorbu hnedých škvŕn a pomáha pri zápaloch kože.
> Kaviár: rozjasňuje pleť a pomáha vyhladzovať a spevňovať pokožku.

POUŽITIE:
Aplikujte ráno a/alebo večer pred očným krémom Precious Gold.

ZLOŽENIE
Aqua (Voda) , Glycerin , Propylenglykol , Extrakt z kaviáru , Sľuda , Guma Ceratonia Siliqua , Polyakrylátový škrob sodný , Methylparaben , Fenoxyethanol , CI 77480 (Zlato) , CI 77891 (Oxid titaničitý) , CI 77491 (I).

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalógové číslo 1015-BRETON
Objem 15 ml
O značke / CHRISTIAN BRETON

Doprajte si francúzsky šarm, na ktorom pracujú tí najlepší. Kozmetika Christian Breton, ktorá získala už 17 globálnych patentov, sa zameriava na najbezpečnejšiu a najúčinnejšiu starostlivosť o pleť. Produkty riešia konkrétny problém, ktorými vaša pleť trpí a veľmi účinne bojujú so známkami starnutia.

Mohlo by sa vám páčiť