Odpadkový kôš na triedený odpad

Produkt skladom
149,90 €   –30 %
104,93 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 4. - 5. 4.

  • Výdajne po celej SR

Jednoduchosť triedenia: vďaka 3 nádobám s objemom 15 litrov môžete bez námahy oddeliť svoj odpad od recyklácie, takže triedenie s týmto odpadkovým košom bude pohodlnejšie a zároveň si vytvoríte pozitívne návyky.
Výnimočné v detailoch: vzduchotesné viečka udržujú pachy vo vnútri; 3 štýlové pedále s prepracovaným dizajnom sa nielen ľahko šliapu, ale sú tiež príjemné na pohľad, čo vedie k zvyku triediť odpad celú rodinu.
Triediť podľa farby: tento pedálový odpadkový kôš s 3 farebne odlíšenými pedálmi ponúka skvelú príležitosť, ako naučiť svoje deti recyklovať, a menšie upratovanie pre dospelých, a pomáha tak ľahko a rýchlo triediť rôzne druhy odpadu.
Jednoduchý sľub: nebojte sa, každá priehradka má odnímateľné vnútorné vedro s držadlami, čo znamená, že vyprázdňovanie a čistenie nebude tak náročné.

Značka SONGMICS
Katalógové číslo LTB45L
Farba šedá
Rozmer 60 × 33 × 48 cm
Váha 8,27 kg
Zľava 20-40%
Materiál oceľ / PP
kov: Lesklý kvalitný materiál, ktorý dodá nádych luxusu a len tak sa neopozerá. Medzi jeho prednosti radíme predovšetkým húževnatosť a výdrž. Preto sú produkty s prvkami kovu jedny z najkvalitnejších na trhu.
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!

Mohlo by sa vám páčiť

Odpadkový kôš SONGMICS
79,50 €
Odpadkový kôš SONGMICS
103,50 €
- 30 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Odpadkový kôš na triedený odpad SONGMICS
148,05 € 211,50 €
- 20 %
Odpadkový kôš SONGMICS
147,12 € 183,90 €