Omladzujúci nočný krém The Ultimate Night

147,90 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 6. 5. - 9. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Hydratačná starostlivosť proti starnutiu

Tento prelomový nočný krém na oči obsahuje super nabité aktívne zložky na záchranu a obnovu pokožky. Exkluzívny extrakt z Padina Pavonica, vyrobený z hnedej riasy, stimuluje produkciu glykozaminoglykánov, vrátane kyseliny hyalurónovej, a dodáva pokožke intenzívnu vlhkosť, ktorú potrebuje. Izoflavón a antioxidačný komplex pomáhajú optimalizovať prirodzené zásobovanie pokožky kolagénom. A to všetko počas spánku. Extrakt z hnedej riasy stimuluje ochrannú vrstvu pokožky zosilnením absorpcie vápnika. To radikálne zlepšuje súdržnosť buniek, ktorá sa vekom oslabuje.
Tento ultimátny nočný krém na korekciu známok starnutia zvyšuje schopnosť obnovy pokožky pre mladšie vyzerajúcu pleť. Dva vzácne kvety s vysokým obsahom izoflavónov upokojujú podráždenie už za pár hodín a posilňujú pokožku, aby mohla lepšie reagovať na intenzívny a viditeľný stres. Molekuly izoflavónu pomáhajú pokožke zachovať si mladistvý vzhľad a zabraňujú vzniku vrások u zrelej pleti. Vytvárajú jasnejšiu a žiarivejšiu pleť. Tento úžasný krém obsahuje aj silné antioxidanty na ochranu pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi. Pokožka vyzerá viditeľne mladšie, pôsobí výrazne pevnejšie a je posilnená proti budúcim známkam starnutia. Objaví sa úžasne žiarivá pleť. Vychutnajte si krásnu pleť aj v tých najintenzívnejších chvíľach svojho života.

IDEÁLNE PRE
> Opravu pleti
> Upokojenie podráždenej pleti
> 24-hodinová vlhkosť
> Zdvihnutie a spevnenie

POUŽITIE
> Aplikujte večer na čistú pleť.
PRE VŠETKY TYPY PLETI.

KOMPLETNÉ ZLOŽENIE
Aqua (Water), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Sodium Polyacrylate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Distarch Phosphate, Parfum (Fragrance), Potassium Cetyl Phosphate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, o-Cymen-5-Ol, Phytic Acid, Potassium Sorbate, Tocopherol, Beta-Glucan, Algin, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Iris Florentina Root Extract, Lilium Candidum Flower Extract, Spirulina Maxima Extract, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Citric Acid, Padina Pavonica Thallus Extract.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalógové číslo 1302-BRETON
Objem 50 ml
O značke / CHRISTIAN BRETON

Doprajte si francúzsky šarm, na ktorom pracujú tí najlepší. Kozmetika Christian Breton, ktorá získala už 17 globálnych patentov, sa zameriava na najbezpečnejšiu a najúčinnejšiu starostlivosť o pleť. Produkty riešia konkrétny problém, ktorými vaša pleť trpí a veľmi účinne bojujú so známkami starnutia.

Mohlo by sa vám páčiť

Omladzujúci krém na krk a dekolt Décolleté Sculpture DAFNA'S PERSONAL SKINCARE
95,50 €
Skladom, u vás už 26. 4.
Hydratačný krém Diem na vodnej báze s vitamínom C ANTIPODES
42,90 €
- 50 %
Skladom, u vás už 26. 4.
Guasha Ruženín VEMZU SELF-CARE
5,75 € 11,50 €