Otočná stolička Sutton

158,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 5. - 6. 5.

  • Výdajne po celej SR

Jedálenská stolička Sutton s otočnou základňou pochádza z kolekcie holandskej značky interiérového dizajnu WOOOD a jej vlnené čalúnenie z nej robí veľmi príjemný doplnok do akejkoľvek jedálne. Mäkká látka bouclé a príjemná výplň sedadla zaisťujú vysoký komfort sedenia každému, kto si na stoličku Sutton sadne. S touto stoličkou budete chcieť večeraním stráviť celé hodiny!

MATERIÁLY
Jedálenská stolička Sutton má kovovú otočnú základňu s matným čiernym práškovým nástrekom. Sedák je vyrobený z oceľového rámu a preglejky, pokrytej polyuretánovou penou.Sedák je čalúnený vlnenou látkou bouclé. Bouclé Henry z dieľne značky WOOOD je nápaditou látkou s vysokým nepravidelným vlasom s jemným leskom, ktorý jej dodáva krásne sfarbenie. Henry pozostáva z 90% polyesterových vlákien a 10% acetátových vlákien. Táto kombinácia umelých vlákien zaisťuje vysokú odolnosť látky. S hodnotou Martindale až 100 000 sa bouclé len tak ľahko neopotrebuje. Mäkký vlasový vzor však spôsobuje, že tkanina je náchylná na zamotávanie, preto sa vyhýbajte intenzívnemu kontaktu s ostrými predmetmi.

ROZMERY
> Výška: 86 cm
> Šírka: 51 cm
> Hĺbka: 61 cm
> Výška sedadla: 49 cm
> Šírka sedadla: 50 cm
> Hĺbka sedadla: 43 cm
> Výška operadla: 82/38 cm
> Šírka chrbtovej opierky: 50/38 cm
> Hrúbka chrbtovej opierky: 3 cm
> Výška nôh: 39 cm
> Šírka nohy: 1,5 cm
> Hrúbka nohy: 3 cm
> Vzdialenosť medzi nohami: 39 cm
> Nosnosť: 100 kg

STAROSTLIVOSŤ
Akékoľvek škvrny ihneď očistite dosucha jemným prikladaním čistej handričky alebo vreckovky. Látku nešúchajte! Väčšinu tekutín je možné z látky odstrániť vlažnou vodou. Použite jemný krúživý pohyb zvonku dovnútra. Látku udržujte bez prachu pravidelným vysávaním za pomoci špeciálnej kefy na nábyto. Náš čalúnený nábytok zásadne neodporúčame impregnovať. Ak chcete látku aj napriek tomu impregnovať, odporúčame prostriedok najprv odtestovať na skrytom mieste.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 379599-G
Farba teplá šedá
Rozmer 86 × 51 × 61 cm
Váha 6,3 kg
Zľava do 20%
Materiál 100% polyester
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

- 15 %
Stolička Prestwick ROWICO
254,07 € 298,90 €
- 15 %
Stolička Nagano ROWICO
169,07 € 198,90 €
Drevená Stolička Form BEPUREHOME
249,50 €
Stolička Mosquito REX KRALJ
668,90 €