Lavica s úložným priestorom Nova

408,50 €   –26 %
302,77 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Použité materiály: rám z masívneho borovicového dreva, dosky z drevotriesky, preglejka, čierne plastové nožičky.

Vnútri sa nachádzajú úložné priestory, veľkosť úložných boxov je 137 × 30 × 38 cm.

Hodnota Martindale je 6 0000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Poťah: Látka s jemnou a krásnou textúrou. Mäkká na dotyk. Jej trvanlivosť a vynikajúca pružnosť vám zaručene bude robiť radosť po dlhé roky. Látka skvele obopína nábytok a je odolná voči žmolkovaniu. .

Ak chcete svoj nábytok udržať v perfektnom stave, tak by ste nemali zabúdať na pravidelné odstraňovanie prachu a nečistôt. Jemným ťahom otriete nábytok čistou suchou handričkou a dbajte na to, aby ste nepoškodili povrch. Nepoužívajte produkty, ktoré nie sú určené na povrch vášho nábytku.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo BOX_NOVA102_MASTER
Farba tmavošedá
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 23 kg
Zľava 20-40%
Materiál látka
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Lavica s úložným priestorom Comfy VASAGLE
160,72 € 200,90 €
- 10 %
Drevená lavica Hett NOO.MA
636,21 € 706,90 €
- 30 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Lavica Vita HOUSE NORDIC
83,65 € 119,50 €
- 10 %
Lavica HOUSE NORDIC
129,15 € 143,50 €