Päťmiestna pohovka Mathias

3 998,90 €   –58 %
1 697,36 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Pravá rohová zamatová pohovka Mathias je vyrobená z krásnej, luxusnej tkaniny s miernym leskom a krátkym vlasom. Materiál je silný a patrí do skupiny velúrových tkanín. Je veľmi príjemný na dotyk a veľmi odolný proti oderu (Martindale Test 100 000 a 440 g/m2 - hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. pri pohovkách je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Technika LiquidBlocked použitá na tkanine sťažuje absorpciu tekutín do látky. Spôsobuje, že sa tekutina zhromažďuje na povrchu materiálu bez toho, aby prenikla hlboko do vlákien. Vďaka tomu sa káva, čaj alebo víno vyliate na tkaninu, odstránia v priebehu niekoľkých sekúnd a to jednoducho priložením ľahko savej handričky alebo papierovej utierky.

Použité materiály: zamatový velúrový poťah, masívne borovicové drevo, čalúnická lepenka, drevotrieska, kovové nožičky.

Celkové rozmery – dĺžka 298 × šírka 173 × výška 74 cm, výška sedadla od podlahy – 40 cm, hĺbka sedadla – 66/85 cm.

Výplň sedadla a operadla: polyuretánová pena 30 kg/m³

Maximálna nosnosť: 500 kg.

Aby ostal váš nábytok v perfektnom stave, treba z neho pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Na čistenie odporúčame poúživať mäkkú kefu, aby ste nepoškodili alebo neroztrhli poťah. Na čistenie nepoužívajte vysávač. Na čistenie mokrých alebo mastných škvŕn použite papierovú utierku a následne vlhkú mäkkú špongiu, ktorá škvrnu rýchlo absorbuje. Následne môžete pristúpiť k odstráneniu škvrny zmesou neutrálneho čistiaceho prostriedku a vody. Nikdy nesušte fénom, žehličkou, či iným agresívnym tepelným zdrojom. Na udržanie hustoty a farby látky by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka a mal by byť umiestnený mimo priamemu slnečnému žiarenia, aby sa zabránilo blednutiu farieb.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka INTÉRIEURS 86
Katalógové číslo INT_RC_44_F1_MATHIA2
Rozmer 298 × 173 × 74 cm
Farba Royal Blue
Váha 100 kg
Zľava 40-60%
Materiál Poťah: 85% polyester, 15% nylon / Rám: borovicové drevo, drevotrieska, kov
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / INTÉRIEURS 86

Dizajnované pre elegantný a moderný domov. Intérieurs 86 stelesňuje francúzsku rafinovanosť. Ak ste obdivovateľom Hausmanna, slávneho francúzskeho architekta, tak vás high-end pohovky, kreslá a otomany tejto značky určite nenechajú chladnými. Starostlivo selektovanými nóbl materiálmi v kombinácii s rafinovanými krivkami a precíznym spracovaním dizajnéri dosiahli naozaj luxusné výsledky. Pocíťte atmosféru sofistikovaných parížskych apartmánov aj u vás doma.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Trojmiestna rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Valentina – ľavý roh MILO CASA
1 328,53 € 2 415,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Romeo – ľavý roh MILO CASA
905,25 € 1 645,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Šesťmiestna rozkladacia pohovka Donatella – ľavý roh MILO CASA
1 381,88 € 2 512,50 €