Päťmiestna rohová pohovka Daphne – ľavý roh – 2. akosť

Produkt nie je skladom.
3 233,90 €   –84 %
524,90 €
Produkt nie je skladom.

Pohovka má poškrábané nožičky a na sedácí části chybí místy výplň. Poškozené jsou i kovové spoje a dřevotříska, viz. foto.

Použité materiály: rám z masívneho borovicového dreva, dosky z drevotriesky, preglejka.

Obsahuje pružiny, ktoré sa vyznačujú pružnosťou, trvanlivosťou posedu a bezproblémovým používaním. Zároveň zaisťujú priedušnosť, a preto sú vhodné aj pre alergikov. Maximálna nosnosť je 450 kg.

Hodnota Martindale je 25 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Poťah: Tento materiál má atraktívnu štruktúru a žiarivé farby. Vyznačuje sa pevnou štruktúrou (300 g/m²), má vysokú odolnosť voči oderu. Pohovka zostane aj po mnohých rokoch ako nová. Látku možno prať aj žehliť..

Ak chcete svoj nábytok udržať v perfektnom stave, tak by ste nemali zabúdať na pravidelné odstraňovanie prachu a nečistôt. Jemným ťahom otriete nábytok čistou suchou handričkou a dbajte na to, aby ste nepoškodili povrch. Nepoužívajte produkty, ktoré nie sú určené na povrch vášho nábytku.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo WIN_LC_DAPHNE1_2J
Rozmer 287 × 250 × 85 cm
Farba šedá
Váha 125 kg
Materiál látka
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Trojmiestna rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Valentina – ľavý roh MILO CASA
1 328,53 € 2 415,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Romeo – ľavý roh MILO CASA
905,25 € 1 645,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 2. 4.
Šesťmiestna rozkladacia pohovka Donatella – ľavý roh MILO CASA
1 381,88 € 2 512,50 €