Päťmiestna zamatová rohová pohovka Triomphe – ľavý roh

4 116,90 €   –45 %
2 260,96 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Súčasťou 2 dekoračné vankúše veľkosti 45 × 45 cm.

Použité materiály: rám – masívne borovicové drevo, preglejka, drevovláknitá doska, pružiny, nožičky – čierne chromové. Výška nožičiek – 15 cm.

Obsahuje pružiny, ktoré sa vyznačujú vysokou pružnosťou, trvanlivosťou posedu a bezproblémovým používaním. Zároveň zaisťujú priedušnosť, a preto je vhodná aj pre alergikov. Maximálna nosnosť je 500 kg.

Rozmery celkovej sedacej plochy – 180 × 40 × 53 cm. Rozmery bočných opierok – 59 × 18 cm. Výška zadnej opierky – 50 cm. Výplň sedákov – vysoko odolná polyuretánová pena 30 kg/m³ a vatovanie 300 g/m². Výplň opierky – silikón.

Martindale hodnota je 50 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Táto látka je veľmi príjemná, mäkká a jemná na dotyk. Je veľmi flexibilný, takže dokonale obopína všetky krivky sedacej súpravy. Pohovka je veľmi odolná a farba nebude blednúť v priebehu rokov. Pranie a žehlenie povolené.

Aby bol nábytok v perfektnom stave, je z neho potrebné pravidelne odstraňovať prach a nečistoty. Utrite ho čistou suchou handričkou a dajte pozor, aby ste nepoškodili alebo neroztrhli čalúnenie. Nepoužívajte výrobky, ktoré nie sú určené pre tento typ povrchu. V prípade tekutých alebo mastných škvŕn primárne používajte handričku navlhčenú horúcou alebo mydlovou vodou. Pre udržanie hustoty a farby by mal byť nábytok umiestnený min. 50 cm od radiátora alebo sporáka, a mali by ste ho vyvarovať priamemu slnečnému žiareniu, aby sa zabránilo blednutiu farieb.

Nepoužívajte žiadne abrazívne prostriedky (bielidlo, čpavok atď.). Ktoré by mohli váš nábytok poškodiť.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, pretože bude produkt vyrábať špecificky pre vás, nanestane tak situácia, že budú už vyrobené kusy zbytočne stáť na sklade, je to teda zero waste, ktorý podporujeme. S tým ale žiaľ súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka INTÉRIEURS 86
Katalógové číslo INT_LC_B2_51_TRMPH1
Rozmer 296 × 213 × 85 cm
Farba béžová
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 110 kg
Zľava 40-60%
Materiál zamat
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / INTÉRIEURS 86

Dizajnované pre elegantný a moderný domov. Intérieurs 86 stelesňuje francúzsku rafinovanosť. Ak ste obdivovateľom Hausmanna, slávneho francúzskeho architekta, tak vás high-end pohovky, kreslá a otomany tejto značky určite nenechajú chladnými. Starostlivo selektovanými nóbl materiálmi v kombinácii s rafinovanými krivkami a precíznym spracovaním dizajnéri dosiahli naozaj luxusné výsledky. Pocíťte atmosféru sofistikovaných parížskych apartmánov aj u vás doma.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Trojmiestna rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Valentina – ľavý roh MILO CASA
1 328,53 € 2 415,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Romeo – ľavý roh MILO CASA
905,25 € 1 645,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Šesťmiestna rozkladacia pohovka Donatella – ľavý roh MILO CASA
1 381,88 € 2 512,50 €