Pleťový olej Delicious Face

75,90 €
  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 29. 4. - 2. 5.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

OLEJ NA TVÁR NOVEJ GENERÁCIE!

Tento luxusný pleťový olej, ktorý obsahuje okrem 4 rôznych druhov tokoferolu aj olej z kamélie a baobabu, vám dodá vlastnosti silného séra proti starnutiu s jedinečným pocitom oleja. Je dokázané, že kaméliový olej viditeľne vracia pokožke esenciálnu vlhkosť a zároveň znižuje výskyt jemných liniek a vrások. Baobabový olej pomáha zlepšovať elasticitu pokožky a tokoferol chráni pokožku pred nepriaznivými vplyvmi: znečistenie, suchosť atď. Rýchlo sa vstrebávajúci a nemastný pleťový olej Delicious je najjednoduchší spôsob, ako hydratovať pokožku a zvýšiť jej žiarivosť.

VÝKONNÉ A JEDINEČNÉ ZLOŽENIE
> Extrakt z kamélie: intenzívne uvoľňuje a hydratuje pokožku
> Extrakt z baobabu: opravuje, regeneruje, upokojuje a zjemňuje pokožku vďaka svojim protizápalovým vlastnostiam a zmäkčujúcim účinkom
> Výťažok zo slnečnicových semien: pomáha bojovať proti starnutiu pokožky
> Sójový extrakt: hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje pokožku
> Vitamín E: silný prírodný antioxidant, chráni pred vonkajšími vplyvmi a pomáha bojovať proti starnutiu pokožky

APLIKÁCIA
Aplikujte dve až tri kvapky ráno alebo večer na tvár a krk, vyhnite sa očnému okoliu. Jemne odstráňte prebytok pomocou obrúsku alebo uteráka. Môžete tiež pridať pár kvapiek do svojho obľúbeného krému, aby bol extra hydratačný. Vhodné pre všetky typy pleti.

ZLOŽENIE
Isononyl Isononanoate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Isostearyl Isostearate, Hydrgenated Olive Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia Oleifera Seed Oil, Adansonia Digitata Seed Extract, Acmella Oleracea Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Adansonia Digitata Fruit Extract, Tocopherol, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, BHT, Parfum (Fragrance), Citronellol, Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalógové číslo 1376-BRETON
Objem 30 ml
O značke / CHRISTIAN BRETON

Doprajte si francúzsky šarm, na ktorom pracujú tí najlepší. Kozmetika Christian Breton, ktorá získala už 17 globálnych patentov, sa zameriava na najbezpečnejšiu a najúčinnejšiu starostlivosť o pleť. Produkty riešia konkrétny problém, ktorými vaša pleť trpí a veľmi účinne bojujú so známkami starnutia.

Mohlo by sa vám páčiť