Predsieňový set SIDNEY

5 049,90 €   –20 %
4 039,92 €
  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 26. 7. - 30. 7.

  • Výdajne po celej SR

Urobte si poriadok v predsieni. Skriňová súprava sa skladá z dvoch botníkov, zrkadla, šatníkovej skrine a 2 praktických šatníkových panelov. Malá skrinka na topánky s úložným priestorom ponúka dostatok úložného priestoru pre približne 8 párov topánok a na krátky čas sa dá použiť ako lavica na uľahčenie obúvania topánok. Zásuvka na veľkej skrinke na topánky na približne 12 párov topánok ponúka ďalší úložný priestor na iné drobnosti. Bundy, kabáty alebo tašky nájdu svoje miesto na závesných paneloch, z ktorých každý má 4 háčiky. Súprava botníkov z mangovníkového dreva v prírodnej farbe s módnou čiernou. Kombinácia materiálov rustikálneho dreva v teplom prírodnom tóne a hladkého kovu je veľmi trendová, poskytuje zaujímavé vizuálne kontrasty a vytvára útulnú atmosféru.

Značka SIT MÖBEL
Katalógové číslo SM_18001-63
Farba prírodná / čierna
Váha 188,5 kg
Zľava do 20%
Materiál mangové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / SIT MÖBEL

Nábytkárska značka Sit-Möbel začala r. 1986 v západnom Nemecku a spočiatku sa špecializovala na stoličky, z čoho je odvodený jej názov. Dnes je pre Sit-Möbel charakteristické hlavne časté použitie masívneho dreva, zároveň však nemecký prísny dôraz na ekológiu. Zároveň ich tradícia, kvalita spracovania, unikátnosť a originalita sú objektívne veľmi nadštandardné. Či už preferujete manhattanský štýl, exotiku ala Bali, scandi Kodaň alebo prípadne mix týchto štýlov, ako náš obľúbený scandi-boho, veríme, že ukoristíte kúsky, ktoré budú hero produktom vášho celého interiéru.

Mohlo by sa vám páčiť

- 15 %
Bambusový botník Manaus HOUSE NORDIC
27,97 € 32,90 €
- 15 %
Botník Padova HOUSE NORDIC
35,28 € 41,50 €
- 10 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Skriňa na topánky Seaford ACTONA
206,55 € 229,50 €
- 10 %
Skladom, u vás už 30. 4.
Stojan na oblečenie VASAGLE VASAGLE
71,55 € 79,50 €