Rohová sedačka Black Gianna Velvet – pravá

Produkt nie je skladom.
2 916,50 €
Produkt nie je skladom.

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Krásná rohová sedačka Black Gianna Velvet v pravém provedení v sobě kombinuje rovné a čisté linie s elegantním stylem. Moderní a velmi pohodlná pohovka s odlehčeným vzhledem příjemně doplní moderní i klasicky zařízené interiéry. Pevná polyesterová látka s vysokou odolností vůči oděru má šedou barvu, která vhodně doladí každý pokoj. Volně položené polštáře v různých velikostech zajistí dokonalé pohodlí každému uživateli. K dispozici je také v levém provedení a v jiných barvách.

Značka KARE DESIGN
Katalógové číslo KR_83566
Farba šedá
Rozmer 88 × 290 × 167 cm
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 95 kg
Materiál korpus: bukové dřevotříska, bukové MDF, čalounění: PU, obal: PES, základna: lakovaná ocel
O značke / KARE DESIGN

KARE je nekonvenčná nábytkárska firma, možno až eklektická, ktorá odmieta priemerné a obyčajné koncepty. Jürgen Reiter a Peter Schönhofen založili spoločnosť ešte ako študenti, na čele spoločnosti ale zostali a pracujú dodnes. KARE má stovky obchodov v 40 krajinách sveta. Ich ponuka je veľmi široká – pohovky, stoly, zrkadlá, skrine, lampy, koberce, obrazy a ďalšie – všetko je však v nadštandardnej kvalite. Ich nadšenie pre unikátne interiérové vybavenie je pre nás veľmi inšpirujúce.

Mohlo by sa vám páčiť

- 45 %
Skladom, u vás už 29. 4.
Rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Romeo – ľavý roh MILO CASA
905,25 € 1 645,90 €
- 45 %
Trojmiestna zamatová pohovka Tropea – ľavý roh MILO CASA
1 314,90 € 2 398,90 €
- 45 %
Trojmiestna zamatová pohovka Tropea – ľavý roh MILO CASA
1 314,90 € 2 398,90 €