Ručne fúkaná váza Summer

Produkt skladom
9,90 €

Dostupné varianty

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 4. - 4. 4.

  • Výdajne po celej SR

K pekným (sušeným) kvetom treba mať aj pekný stojan. Váza Summer je presne to čo potrebujete na to, aby vaše kvety naozaj vynikli. Béžový lesk jej dodáva luxusný vzhľad a priateľský tvar a úzky krk robia zo Summer niečo naozaj výnimočné. Je dostupná v dvoch veľkostiach a pochádza z kolekcie holandskej interiérovej značky BePureHome.

Váza Summer je vyrobená z obyčajného skla, ktoré je ale ručne fúkané. To znamená, že každá váza je naozajstný unikát. Váza má na sebe popraskaný vzor, ktorý je tiež jedinečný pre každý kus. Sklo je 100% vodotesné, takže kyticu kvetov doň môžete bez obáv vložiť do vody!

Značka BEPUREHOME
Katalógové číslo 800397-B
Farba béžová
Rozmer ∅ 19 × 21 cm
Zľava 40-60%
Materiál sklo
sklo: Sklo nám svojou transparentnosťou dovoľuje vidieť skrz a vďaka tomu sa teší hojnej obľube na poli využitia v bytoch a domoch. Pri poctivom umývaní bude krásne krištáľovo čisté po dlhú dobu svojej životnosti.
O značke / BEPUREHOME

Elegantný a útulný domov je snom každého z nás. Štýlový nábytok, nápadité doplnky, mäkké prehozy a voňavé sviečky robia domov tým pravým miestom pre život. Holandská značka BEPUREHOME má v tomto ohľade čo ponúknuť. Ich minimalistický štýl, hra s tvarmi a materiálmi a kvalitné prevedenie dodajú všetkým domovom ten pravý jedinečný vzhľad.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Béžová váza Tuga NOO.MA
94,41 € 104,90 €
- 20 %
Sada 3 ks – Váza Fleur HÜBSCH
32,40 € 40,50 €
- 20 %
Váza Ingolf BLOOMINGVILLE
62,80 € 78,50 €
- 20 %
Váza Yobo BLOOMINGVILLE
47,12 € 58,90 €