Sada 4 ks – Zamatová stolička Laelia

Produkt skladom
1 134,90 €   –45 %
624,20 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 4. - 4. 4.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Luxusná plyšová tkanina s jemným leskom perfektne vynikne na elegantnom nábytku. Extra pevnosť jednotlivých vlákien zaručí výnimočnú odolnosť opotrebovaniu materiálu. Materiál je jemný na dotyk.

Použité materiály: masívne borovicové drevo, drevotrieska, čalúnnická lepenka, čierne drevené nohy, vysoko odolná polyuretanová pena 30 kg/m³.

Detailné rozmery: šírka sedadla – 50 cm, výška sedadla – 46 cm, hĺbka sedadla – 47 cm,šírka opierky na ruky – 2 cm, výška nôh – 38 cm

Maximálna nosnosť: 150 kg

Martindale hodnota 100 000 cyklov – hodnota udáva mieru odolnosti voči oderu. Bežná odporúčaná hodnota pri nábytku do domácnosti sa pohybuje v rozmedzí medzi 20 000 až 30 000 cyklov.

Správna starostlivosť o nábytok výrazne predĺži jeho životnosť. Prach a bežné nečistoty by mali byť z povrchu nábytku pravidelne odstraňované napríklad pomocou vysávača s nastavením nízkeho výkonu a s použitím mäkkej hlavice. Znečistenie od tekutín by malo byť okamžite odstránené jemnou utierkou a mydlovou vodou. Na ťažko odstrániteľné škvrny použite špeciálny čistič určený na daný druh materiálu. Vyhnite sa používaniu agresívnych čistiacich prostriedkov na báze bielidiel a amoniaku.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka MILO CASA
Katalógové číslo MIL_SET4_LAELIA10
Farba červená
Rozmer dĺžka 54 × šírka 50 × výška 85 cm
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 7,15 kg
Zľava 40-60%
Materiál zamat
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / MILO CASA

Milo Casa ponúka kolekciu originálneho nábytku s moderným dizajnom. Značka dbá na správny výber všetkých použitých materiálov a komponentov tak, aby svojim zákazníkom poskytla  produkty výnimočnej kvality. Všetky výrobky sú vyrobené výlučne v Európe.

Mohlo by sa vám páčiť

- 15 %
Stolička Prestwick ROWICO
254,07 € 298,90 €
- 15 %
Stolička Nagano ROWICO
169,07 € 198,90 €
Drevená Stolička Form BEPUREHOME
249,50 €
Stolička Mosquito REX KRALJ
668,90 €