Sada 6 ks – Poháre na šampanské Veritas

Produkt nie je skladom.
155,90 €   –10 %
140,31 €
Produkt nie je skladom.

Poháre sú ideálne na rozvíjanie a prezentáciu komplexných vlastností šumivého vína, pretože umožňujú rozvinúť širokú škálu aromatických látok. Pohár obsahuje aj "šumivý bod", ktorý pomáha tvorbe bubliniek šampanského. Možno umývať v umývačke riadu.

Značka RIEDEL
Katalógové číslo 5449_28-22
Farba Čirá
Objem 445 ml
Materiál krištáľové sklo
sklo: Sklo nám svojou transparentnosťou dovoľuje vidieť skrz a vďaka tomu sa teší hojnej obľube na poli využitia v bytoch a domoch. Pri poctivom umývaní bude krásne krištáľovo čisté po dlhú dobu svojej životnosti.
O značke / RIEDEL

RIEDEL je rodinná firma, ktorá ako prvá v histórii rozpoznala, že chuť a vôňa nápoja je ovplyvnená tvarom nádoby.Spoločnosť bola založená v roku 1756 a od roku 1958 je priekopníkom odrodovo špecifických pohárov. Stala sa celosvetovo obľúbenou značkou pre znalcov vína a nápojových špecialistov, profesionálov v pohostinstve a spotrebiteľov.

Víno vykazuje úplne odlišné vlastnosti, keď sa podáva v rôznych pohároch. Tieto rozdiely môžu byť také veľké, že keď sa rovnaké víno podáva v niekoľkých rôznych pohároch, aj skúsení znalci vína sa domnievajú, že ochutnávajú rôzne vína. RIEDEL preto vytvoril tvary, ktoré špecificky zvýrazňujú harmóniu vína a podčiarkujú jeho jedinečné vlastnosti.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Pohár na víno Viaja BLOOMINGVILLE
15,12 € 18,90 €
- 35 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Sada 6 ks – Poháre na šampanské Cuttings POLSPOTTEN
144,89 € 222,90 €
Pohár na šampanské Amber BROSTE COPENHAGEN
16,90 €
Skladom, u vás už 3. 4.
Pohár na biele víno Amber BROSTE COPENHAGEN
16,90 €