Šatník

Produkt nie je skladom.
59,50 €   –20 %
47,60 €
Produkt nie je skladom.

Pozvite svoje oblečenie dovnútra: zaveste svoje oblečenie na 2 tyče látkovej skrine v úhľadných radoch. Umiestnite zložené oblečenie na police. Keď si potrebujete vybrať oblečenie na veľký deň, všetko, čo máte, máte na dosah.
Má to grády: závesná lišta má nosnosť 15 kg a látková vrstva má nosnosť 5 kg. Kovové rúry a kvalitné netkané textílie; robustnosť a odolnosť skladacej skrine sú zaručené.
Vyhnite sa prachu: váš obľúbený nový odev potrebuje lepšiu ochranu. Látkový poťah, vybavený zipsom a suchými zipsami, bol ručne vybraný, aby vaše oblečenie správne skladovalo. Tento vešiak na oblečenie vás zachráni!
Jednoduchá montáž: už nemusíte tráviť hodiny zostavovaním látkovej skrine; montáž je tu celá o pripojení rúrok do plastových konektorov, nie je potrebné žiadne náradie. Zostáva len zavesiť košele a šaty na vešiak.
Čo získate: netkaná šatníková skriňa so závesnými tyčami a praktickými policami, ktorá vám poskytne veľa úložného priestoru na vyriešenie chaosu, a užitočný, osviežujúci doplnok do vašej spálne alebo šatne.

Značka SONGMICS
Katalógové číslo RYG12G
Farba šedá
Rozmer 150 × 45 × 175 cm
Váha 5,3 kg
Zľava do 20%
Materiál oceľ / netkaná textília / plast
O značke / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svojho vzniku v roku 2012 jasný cieľ: vyrábať kvalitný a dostupný nábytok pre domácnosti široko ďaleko. Ich produkty sú jednoduché a funkčné a pomôžu vám si to doma usporiadať a zorganizovať. SONGMICS kladú veľký dôraz na spätnú väzbu od svojich zákazníkov a svoje výrobky neustále vylepšujú, a aj vďaka tomu sú tak obľúbené!

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Šatník SONGMICS
45,52 € 56,90 €
Drevená skriňa Ties WOOOD
590,50 €
Drevená skrinka Gijs WOOOD
483,90 €