Sérum s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejom

Produkt nie je skladom.
78,50 €
Produkt nie je skladom.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Sérum s kyselinou hyaluronovou a arganovým olejom

VÝKONNÉ A HYDRATAČNÉ SÉRUM
Práca, starostlivosť o deti – ženy majú často nabitý program, v dôsledku čoho pokožka vyzerá unavene a mdlo, s nerovnomernou textúrou. Žite svoj život naplno a užívajte si dokonale hydratovanú, rovnomernú a žiarivú pleť s týmto sérom, ktoré bojuje so známkami starnutia a prvým výskytom vrások.
Každá aplikácia poskytuje dva pokročilé vedecké komplexy, ktoré ponúkajú okamžitú, no dlhotrvajúcu ochranu: výťažok z arganu, plný Omega 6, posilňuje jemnú pokožku a kyselina hyalurónová zvyšuje jej vlhkosť a osviežuje aj tú najviac dehydrovanú pokožku. Toto hydratačné sérum, formulované pre všetky typy pleti, okamžite dodáva pleti optimálnu hydratáciu a vypĺňa jemné linky a vrásky a minimalizuje ich vzhľad. Aplikujte toto sérum ráno a večer pred krémom z rovnakej kolekcie. Vyhnite sa oblasti očí.

SILNÉ A JEDINEČNÉ ZLOŽENIE
> Arganový olej: hydratuje pokožku a napomáha obnove buniek
> Kyselina hyalurónová: vynikajúca zložka proti vráskam, podporuje prirodzený rast nových kožných buniek
> Alantoín: pomáha pri regenerácii tkaniva

ZLOŽENIE
Aqua, Octyldodecanol, Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol,Allantoin, Sodium PCA, Polysorbate 80, Isohexadecane, Decyl Oleate, Sorbitan Oleate, Tropolone, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol,Phenoxyethanol, Parfum.

Značka CHRISTIAN BRETON
Katalógové číslo 1681-BRETON
Objem 30 ml
O značke / CHRISTIAN BRETON

Doprajte si francúzsky šarm, na ktorom pracujú tí najlepší. Kozmetika Christian Breton, ktorá získala už 17 globálnych patentov, sa zameriava na najbezpečnejšiu a najúčinnejšiu starostlivosť o pleť. Produkty riešia konkrétny problém, ktorými vaša pleť trpí a veľmi účinne bojujú so známkami starnutia.

Mohlo by sa vám páčiť