Škrabka na jazyk

Produkt nie je skladom.
9,50 €
Produkt nie je skladom.

Objavte výhody starovekej ajurvédskej praxe Jiwah Prakshalan: čistenie nežiaducich toxínov a zvyškov z jazyka pomocou medenej škrabky na jazyk.

V tradičnej ajurvédskej medicíne je jazyk veľmi kľúčovou a vypovedajúcou časťou tela. Je považovaný za mikrokozmos celého systému, ktorým sú naše telá. To je dôvod, prečo je škrabanie jazyka pre ústnu hygienu tak dôležité. Stav vášho jazyka – jeho farba, povlak a štruktúra – ukazuje stav vášho celkového zdravia. Počas spánku sa vám na jazyku tvorí povlak nestrávených častíc. Keď sa prebudíte, je potrebné tieto častice odstrániť, aby ste udržali zdravú ústnu hygienu a obnovili svieži dych. Je dokázané, že každodenné používanie škrabiek na jazyk znižuje zápach z úst tým, že odstraňuje tento nežiaduci povlak a zlepšuje tak celkovú hygienu úst.

> znižuje povlak na jazyku
> zlepšuje celkovú ústnu hygienu
> znižuje prchavé zlúčeniny síry, ktoré sú vedľajšími produktmi baktérií v ústach spojených so zápachom
> eliminuje zlé baktérie v ústach, ktoré môžu poškodiť zuby, ďasná a zdravie ústnej dutiny

Meď sa používa po stáročia pre svoju odolnosť voči baktériám a antiseptickosť. Výhody čistenia jazyka jasne ukázali, že je to nevyhnutný rituál, ktorý je potreba zahrnúť do vašej rutiny.

POKYNY NA STAROSTLIVOSŤ
> na umývanie škrabky nepoužívajte vriacu vodu
> na prirodzené čistenie použite domáci roztok citróna a soli: citrón prekrojte napoly, na reznej strane osoľte a jemne ním škrabku potrite, alebo vytvorte zo soli a citrónovej šťavy jemnú pastu. Po rozpustení soli očistite škrabku mäkkou handričkou.
> opláchnite vo vlažnej vode a utrite
> nepoužívajte drsnú špongiu – meď je mäkký kov a použitie drsnej huby môže jej povrch poškriabať
> škrabku na jazyk vyčistite podľa potreby – po každom použití odporúčame dôkladne opláchnuť a čistiť 2krát týždenne

Značka PURNAMA
Katalógové číslo PR_TONGUE
O značke / PURNAMA

Purnama je značka, ktorá verí, že jednoduché rituály môžu tvoriť posvätné skúsenosti a okamihy. V ich ponuke nájdete vykurovadlá, ktoré sa využívali už pred niekoľkými stovkami rokov, a snaží sa tento zvyk priblížiť dnešným moderným mysliam. Ak hľadáte spôsob, ako si spríjemniť meditáciu, jogu, dychové cvičenia alebo jednoducho len atmosféru v byte, Purnama vás nesklame.

Mohlo by sa vám páčiť

- 10 %
Tulsi bylinná zubná pasta ECCE VITA
6,21 € 6,90 €
Skladom, u vás už 3. 4.
Neem bylinná zubná pasta ECCE VITA
8,90 €
Skladom, u vás už 3. 4.
Škrabka na jazyk ECCE VITA
9,50 €
Skladom, u vás už 3. 4.
Zubná pasta – Life's A Beach HAAN
6,90 €