Skříň Daily

417,50 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 15. 5. - 17. 5.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

Daily je perfektným riešením pre vašu každodennú rutinu. Použite Daily ako štýlovú šatníkovú skriňu v spálni, kompaktný botník v predsieni, trendy skrinku na porcelán v jedálni alebo nadčasový príborník v obývacej izbe. Vyberte si z úzkych a vysokých, širokých a nízkych alebo širokých a vysokých, Daily poskytuje perfektné úložné riešenie pre váš obytný priestor.

Nosnosť: 15 kg na jednu policu

10 kg na tyč

Značka VTWONEN
Katalógové číslo 400495-M
Farba hnedá
Rozmer 110 × 100 × 58 cm
Váha 34 kg
Zľava do 20%
Materiál borovicové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / VTWONEN

Ďalšia lekcia minimalizmu, tentokrát z Holandska. Značka Vtwonen ponúka kvalitne spracovaný pohodlný nábytok, ktorý má nápad a premení váš príbytok v moderný domov. Zakladajú si na prvotriednych kvalitných materiáloch a rozhodne sa neboja odvážnych kombinácií. Vtwonen, to je značka pre vaše moderné bývanie.

Mohlo by sa vám páčiť

- 20 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Šatník SONGMICS
45,52 € 56,90 €
Drevená skriňa Ties WOOOD
590,50 €
Drevená skrinka Gijs WOOOD
483,90 €