Stolička Mosquito

668,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 5. - 7. 5.

  • Výdajne po celej SR

Stolička Mosquito, v preklade „komár"", je elegantný kúsok s prvkami poézie, na ktorom zastavíte svoj pohľad. Tento inovatívny dizajn pripomínajúci komárie krídla bol príliš náročný na výrobu v 50. rokoch, ale vďaka úsiliu dizajnéra Rexa Kralja a modernej technike bola táto stolička privedená späť k životu. Fanúšikovia dizajnu si tak môžu užiť tento kus zaujímavého, moderného nábytku. Ak preferujete farebné kombinácie namiesto klasického vzhľadu prírodného dreva, tak si určite tiež prídete na svoje našimi mnohými farebnými možnosťami. p>

> šírka stoličky: 46 cm
> hĺbka stoličky: 51 cm
> výška stoličky: 81 cm
> stolička vyrobená zo zeleného dubového dreva

Značka REX KRALJ
Katalógové číslo MOSQUITO_CH_GRNO
Farba zelená
Rozmer 46 × 51 × 81 cm
Váha 5 kg
Materiál dubové drevo
drevo: Drevo je jeden z najkrajších darov, ktoré sme od prírody dostali. Nájdete u nás veľa rozdielnych druhov dreva, ale o všetkých sa dá povedať, že majú nádych luxusu, praktickosti a výdrže. Pre najlepšiu starostlivosť odporúčame používať špeciálne čistiace prípravky na drevo.
O značke / REX KRALJ

Značka Rex Kralj bola založená v roku 2012 ako pocta slovinskému architektovi Nikovi Kralj, ktorý si založil vlastnú nábytkársku firmu v 50. rokoch minulého storočia. Rex Krajl vytiahli zo šuflíka niekoľko jeho ikonických návrhov a do portfólia pridávajú aj vlastné kúsky, nasledujú tak nestarnúci odkaz originálneho, funkčného a kvalitne spracovaného nábytku Nika Kralj.

Mohlo by sa vám páčiť

- 15 %
Stolička Prestwick ROWICO
254,07 € 298,90 €
- 15 %
Stolička Nagano ROWICO
169,07 € 198,90 €
Drevená Stolička Form BEPUREHOME
249,50 €
Stolička Mosquito REX KRALJ
668,90 €