Štvormiestna rohová pohovka Sao

3 043,90 €   –50 %
1 527,62 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Krásná, luxusná látka s miernym leskom a krátkym vláknom. Materiál je hustý a patrí do skupiny veluru. Je veľmi príjemný na dotek, tiež veľmi odolný proti oderu (Martindale Test 100 000 a 440g / m2). Technika LiquidBlocked použitá na tkanina ťaží vstrebávání tekutiny - tekutinu, ktorá sa nachádza na povrchu materiálu, avšak nie je pronikla hlboko do nej.

Doporučuje sa čisti celú pohovku mäkkým kartáčkem. Vyhnite sa silnému tŕneniu alebo náhlym prudkým pohybom. Nepoužívajte vysavač.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, pretože bude produkt vyrábať špecificky pre vás, nevznikne mu tak situácia, že budú už vyrobené kusy zbytočne na sklade nepredané, teda zero waste, ktorý podporujeme. Bohužiaľ s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis okay.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo W_LCO_44_F1_S3
Farba Bottle Green
Rozmer 273 × 180 × 69 cm
Poznámka Vyrobené v Európe
Váha 58 kg
Zľava 40-60%
Materiál Rám: borovica, drevovláknité dosky, preglejka, plast / Tkanina: 100% zamat
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

- 45 %
Skladom, u vás už 23. 4.
Rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Romeo – ľavý roh MILO CASA
905,25 € 1 645,90 €
- 45 %
Trojmiestna zamatová pohovka Tropea – ľavý roh MILO CASA
1 314,90 € 2 398,90 €
- 45 %
Trojmiestna zamatová pohovka Tropea – ľavý roh MILO CASA
1 314,90 € 2 398,90 €