Štvormiestna pohovka Sao

2 518,90 €   –49 %
1 282,19 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 3. 6. - 5. 6.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Matná štruktúrovaná menčestrová tkanina s úzkymi 3 mm prúžkami. Je veľmi príjemný na dotyk, zabraňuje absorpcii tekutín vďaka špeciálnemu hydrofóbnemu povlaku a navyše má vysokú odolnosť proti oderu (Martindale test 80 000, 415 g/m², zloženie: 100% Polyester). Predovšetkým je certifikovaný Oeko-Tex, čo znamená, že je úplne bez škodlivých chemikálií a bezpečný pre ľudské použitie. Na dosiahnutie certifikácie Oeko-Tex Standard 100 musí byť tkanina testovaná a certifikovaná, aby neobsahovala škodlivé úrovne viac ako 100 látok, o ktorých je známe, že sú škodlivé pre ľudské zdravie.

Doporučuje sa vyčistiť celý materiál. pohovka s mäkkou kefou. Vyhnite sa silnému treniu alebo náhlym prudkým pohybom. Nepoužívajte vysávač.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, pretože bude produkt vyrábať špecificky pre vás, nevznikne mu tak situácia, že budú už vyrobené kusy zbytočne na sklade nepredané, teda zero waste, ktorý podporujeme. Bohužiaľ s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladali sme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete pohovku zajtra, tak snáď je tento kompromis okay.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo W_4S_100_F1_S3
Farba Yellow
Rozmer 302 × 93 × 69 cm
Poznámka Vyrobené v Európe
Váha 62 kg
Zľava 40-60%
Materiál Rám: borovica, drevovláknité dosky, preglejka / Nohy: dub / Tkanina: 100% menčester
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
7 479,50 €
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
5 106,90 €