Štvormiestna rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Apollon – ľavý roh

4 881,50 €   –53 %
2 270,79 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Použité materiály: zamat, masívne borovicové drevo, čalunnícka lepenka, drevotrieska, kovové pružiny, strieborné kovové nožičky.

Celkové rozmery – dĺžka 272 × šírka 219 × výška 85 cm, rozmer úložného priestoru – 200 × 90 cm, rozmer priestoru na spanie – 197 × 126 cm, šírka sedadla – 142 cm, výška sedadla od podlahy – 41 cm, hĺbka sedadla – 57cm.

Maximálna nosnosť: 400 kg

Matrac: Zig-Zag pružiny, vysoko odolná polyuretánová pena 30-35 kg/m³.

Syntetická imitácia zamatu s vyšším leskom. Vysoká odolnosť voči oderu. Veľmi jemný a mäkký materiál. 320 g /m², 100% polyester.

Hodnota Martindale je 100 000 (hodnota udáva mieru odolnosti voči oderu. Napr. u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a viac).

Bežné nečistoty a prach pravidelne vysajte vysávačom nastaveným na nízky výkon s jemnou hlavicou, poprípade jemne utierajte suchou utierkou. Nepoužívajte čistiace prostriedky, ktoré nie sú určené pre daný typ materiálu. Nečistoty spôsobené tekutinami či mastné škvrny urýchlene odstráňte vlhkou handrou, teplou vodou a šetrným čistiacim prostriedkom. Nikdy nesušte fénom, žehličkou, či iným agresívnym tepelným zdrojom. Nábytok udržujte v dostatočnej vzdialenosti od vykurovacieho zariadenia (cca 60 cm). Nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky na báze bielidiel a amoniaku.

Zvýhodnenú cenu tohto produktu sme vám vyjednali s dodávateľom, keďže bude produkt vyrábať špecificky na objednávku pre vás, a teda mu nevznikne situácia, že bude mať už vyrobené a nepredané kusy zbytočne skladom, teda zero waste, ktorý my sami podporujeme. Žiaľ, s tým ale súvisí dlhšia dodacia doba, predpokladáme však, že si väčšinou sťahovanie poctivo plánujete a nepotrebujete novú pohovku zajtra. Tak snáď je tento kompromis oukej.

Značka WINDSOR & CO
Katalógové číslo WIN_LC_APOLLON2
Farba šedá
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 154 kg
Zľava 40-60%
Materiál 100% polyester
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / WINDSOR & CO

Windsor & Co ponúka špičkový nábytok, ktorý sa vyznačuje elegantným dizajnom a dokonalým spracovaním. Kolekcia ponúka moderné pohovky, kreslá, multifunkčné rohové pohovky, čalúnené stoličky, pohodlné opierky hlavy a koberce. Nábytok Windsor & Co vyrábajú tí najlepší remeselníci, ktorí vykonávajú svoju prácu s vášňou a odhodlaním. Každý kus z kolekcie je jedinečný a je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov. Pohodlný a elegantný nábytok od Windsor & Co bude ideálnou voľbou pre vašu jedáleň, obývačku, knižnicu alebo kanceláriu.

Mohlo by sa vám páčiť

- 30 %
Dvojmiestna pohovka Lily ATELIER DEL SOFA
1 036,63 € 1 480,90 €
- 10 %
- 25 %
Trojmiestna pohovka 6115 ANGEL CERDÁ
2 646,38 € 3 528,50 €
- 20 %
Zamatová šesťmiestna pohovka Tulum – pravý roh COSMOPOLITAN DESIGN
2 322 € 2 902,50 €