Trojmiestna pohovka Quince

Produkt nie je skladom.
1 212,90 €   –35 %
788,39 €
Produkt nie je skladom.

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Pravá rohová pohovka Quince je vyrobená z matnej štruktúrovanej menčestrovej tkaniny s úzkymi 3 mm prúžkami. Je veľmi príjemná na dotyk a vďaka špeciálnej hydrofóbnej vrstve zabraňuje absorpcii tekutín. Navyše má tiež vysokú odolnosť proti oderu (hodnota Martindale 80 000, gramáž 415 g/m², zloženie: 100% polyester - hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Predovšetkým má certifikát Oeko-Tex, čo znamená, že je úplne bez obsahu škodlivých chemických látok a bezpečná na ľudské použitie. Aby tkanina získala certifikát Oeko-Tex Standard 100, musí byť testovaná a dokázať, že neobsahuje viac ako 100 látok, o ktorých je známe, že sú škodlivé pre ľudské zdravie.

Použité materiály: menčestrovaný poťah, masívne borovicové drevo, čalúnická lepenka, drevotrieska, kovové nožičky.

Celkové rozmery – dĺžka 221 × šírka 171 × výška 80 cm, výška sedadla od podlahy – 40 cm, hĺbka sedadla – 53/64 cm.

Výplň sedadla a operadla: polyuretánová pena 30 kg/m³, pena Crisp.

Maximálna nosnosť: 400 kg.

Pohovku odporúčame čistiť mäkkou kefou. Vyvarujte sa silného trenia alebo náhlych prudkých pohybov na povrchu látky. Nečistite vysávačom. Nepoužívajte čistiace prostriedky, ktoré nie sú určené pre daný typ materiálu. Na čistenie mokrých alebo mastných škvŕn použite papierovú utierku a následne navlhčenú mäkkú špongiu, ktorá škvrnu rýchlo absorbuje. Následne môžete pristúpiť k odstráneniu škvrny pomocou neutrálneho čistiaceho prostriedku a vody. Nikdy nesušte fénom, žehličkou, či iným agresívnym tepelným zdrojom. Nábytok udržujte v dostatočnej vzdialenosti od vykurovacieho zariadenia (cca 60 cm). Nečistite agresívnymi čistiacimi prostriedkami na báze bielidiel a amoniaku. Na predĺženie životnosti tkaniny odporúčame chrániť povrch pred domácimi zvieratami.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_RC_100_F1_QUINC5
Farba Blue
Rozmer 221 × 171 × 80 cm
Váha 70 kg
Zľava 20-40%
Materiál Poťah: 100% polyester / Rám: borovicové drevo, drevotrieska, kov
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Trojmiestna rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Valentina – ľavý roh MILO CASA
1 328,53 € 2 415,50 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Rozkladacia zamatová pohovka s úložným priestorom Romeo – ľavý roh MILO CASA
905,25 € 1 645,90 €
- 45 %
Skladom, u vás už 3. 4.
Šesťmiestna rozkladacia pohovka Donatella – ľavý roh MILO CASA
1 381,88 € 2 512,50 €