Trojmiestna pohovka Yeti

1 495,90 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 2. 7. - 4. 7.

  • Výdajne po celej SR

S nadrozmernou objednávkou vás samozrejme nenecháme na holičkách, dopravu aj takto veľkého kúsku od nás budete mať zadarmo. V prípade doručenia v rámci Bratislavy je v cene aj výnos 2 člennou posádkou.

S 3,5-miestnym modelom Yeti urobíte dojem! Mohutná pohovka Yeti pochádza z kolekcie Exclusive holandskej interiérovej značky WOOOD a je to pohovka so šarmom a prestížou. Mohutný a robustný dizajn zaručuje, že na túto pohovku bude upretá všetka pozornosť. Okrúhle nôžky dodávajú tomuto drsniakovi hravý nádych.

Naša zamatová látka Loma pôsobí luxusným dojmom. Látka je jemná na dotyk a má krásny, mierne matný lesk. Praný zamat Loma sa skladá z 80% z polyesteru a 20% z bavlny a má plnú a ťažkú kvalitu. Je preto vhodná na intenzívne použitie (Martindale 100 000). Zamatová tkanina nehrudkuje, ale je jemne citlivá na svetlo, časom môže dôjsť k zmene farby odhalenej tkaniny. Tkanina sa na prekvapenie mnohých veľmi ľahko udržuje.

Značka WOOOD
Katalógové číslo 360401-D
Farba Denim
Rozmer 240 × 97 × 74 cm
Váha 67 kg
Zľava do 20%
Materiál 100% polyester
O značke / WOOOD

Ich koncept je veľmi jednoduchý. Vyrábajú robustný moderný nábytok, ktorý je jednoducho zostaviteľný a spája v sebe dekoratívne, ale aj praktické funkcie. Značka WOOOD má len jedno poslanie, a to dodať šťavu akémukoľvek interiéru. Vyskúšajte atraktívnu a modernú holandskú značku WOOOD, a vytvorte zo svojho bývania unikátnu záležitosť.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
7 479,50 €
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
5 106,90 €