Trojmiestna rozkladacia pohovka Pansy

1 282,90 €   –20 %
1 026,32 €

Dostupné varianty

  • Doprava úplne zadarmo

  • Garancia najlepšej ceny

  • Vrátenie zadarmo

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdajne po celej SR

> Na tento produkt žiaľ nemožno uplatniť zľavový poukaz.

Súčasťou 2 dekoračné vankúše o veľkosti 60 × 30 × 12 cm.

Použité materiály: rám je z masívneho borovicového dreva, dosky z drevotriesky, čalúnenie, preglejka, kovové zlaté nožičky.

Obsahuje pružiny, ktoré sa vyznačujú pružnosťou, trvanlivosťou posedu a bezproblémovým používaním. Zároveň zaisťujú priedušnosť, a preto sú vhodné aj pre alergikov. Maximálna nosnosť je 350 kg.

Pohovku možno rozložiť a kompletne sklopiť. Výsledný priestor na spanie má rozmer 195 × 135 cm.

Vnútri sa nachádzajú úložné priestory, veľkosť úložných boxov je 175 × 55 × 16 cm.

Martindale hodnota poťahu je 100 000 (hodnota udáva mieru odolnosti proti oderu, napr. u pohoviek je štandardne odporúčaná hodnota 30 000 a vyššie). Plyšová a luxusná zamatová poťahová látka s jemným leskom. Perfektná voľba pre elegantný dizajn nábytku. Má veľmi dobrú odolnosť proti oderu, čo výrazne znižuje riziko poškodenia. Materiál je na dotyk veľmi mäkký, skoro až hodvábny. Látka sa môže počas používania meniť. Tkaninu možno čistiť za mokra a žehliť pri nízkej teplote. Chemické čistenie je povolené.

Ak chcete svoj kúsok udržať v perfektnom stave, tak by ste nemali zabúdať na pravidelné odstraňovanie prachu a nečistôt. Jemným ťahom utrite čistou suchou utierkou dbajte na to, aby ste nepoškodili povrch.

Značka MAZZINI SOFAS
Katalógové číslo MAZ_3S_PANSY1
Farba béžová
Rozmer 215 × 94 × 90 cm
Poznámka vyrobené v Európe
Váha 90 kg
Zľava do 20%
Materiál zamat
zamat: O zamatu možno rozhodne povedať, že hreje, zútulní akýkoľvek interiér a dodá nádych slávnostného vzhľadu a originality. Zo všetkého najviac je však príjemný na dotyk, preto sa využíva na nábytok, doplnky ale aj oblečenie.
O značke / MAZZINI SOFAS

Značka MAZZINI SOFAS ponúka krásny nábytok v škandinávskom dizajne. Ich kolekcia obsahuje pohovky, kreslá, stoličky, polstrované lavice a štýlové operadlá. Produkty značky MAZZINI sa predávajú súkromným aj korporátnym zákazníkom, ale aj do nadnárodných hotelových reťazcov a luxusných kúpeľných zariadení. Široká ponuka dizajnov, textilu a farieb ponúka riešenie aj pre náročných zákazníkov. Produkty sú vyrábané v Európe a sú známe pre výbornú kvalitu použitých materiálov a skvelý dizajn vzorov. Všetky produkty z kolekcie MAZZINI sú vyrábané s maximálnym úsilím a starostlivosťou, ktorými si získali srdcia mnohých zákazníkov po celom svete.

Mohlo by sa vám páčiť

Nové
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
6 083,90 €
Nové
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
7 025,90 €
Nové
Pohovka Manhattan EICHHOLTZ
7 479,50 €
Nové
Pohovka Carbone EICHHOLTZ
5 106,90 €